sevgilisinin sözünü dinlemeyen kızlar

cleirvoyant
- sevgilisi olan sahsin otorite sorunlari yuzunden bu hallere dusmus olan kizlar.
- dogustan uyuz kizlar.
- kasar kizlar.
- sagir kizlar.
- sevgilisi olmayan kizlar.
- iq seviyesi dusuk olupta sevgilisinin ne dedigini algilamayan kizlar.
carpediem
kizin sevgilisi onun velisi mi oluyor? onun sorumlulugunu mu ustune aliyor? anasi mi babasi mi? dememe sebebiyet veren durum. ayrica bu kiz bir erkegin hiyerarsisi altina girmek istemeyen kizdir.
ithilquessir
olayin normal sartlar altinda gerceklestigini dusunursek son derece dogal bir olaydir. kizin sevgilisi de kendi yaslarinda ve muhtemelen konu ile ilgili benzer miktarda bilgi ve tecrube sahibidir. kizlarin sevgililerinin her seyi daha iyi bildikleri yonundeki yanilgi uyanilmasi gereken bir yanilgidir.

ha ama bir de soz dinlemiycem, ozgur olucam, ucucam cosucam diye sacmalayanlar vardir ki idare edilmesi zor bir durum yaratirlar. mesela sevgilisi cerrah kendi muhasebeci olan bir kiz tutturursa bana ne bana ne annemin kalp operasyonunu ben yapicam diye...
melusine
herşeye "evet" diyen kızları sıkıcı bulan erkekler tarafından tercih edilecek kızlardır.aynı zamanda gerektiğinde hayır diyebilmeyi öğrenmiş karakter sahibi kızlardır.
muque
kimsenin kimsenin sözünü dinlemek zorunda olmadığı durumunu kabullenmiş kızlardır.eğer bir durum varsa; söz dinlenmez,fikir alınır.tabi ki sevgili olarak hayatınız üzerinde fikrine en çok değer verilenerden olmalıdır ama kişi söz dinletme zihniyetindeyse,zaten sevgili değil kendine farklı sıfatlar yüklemeye çalışan kişidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol