animatör

seyhmerat
genellikle bir cogu hem yazin tatil yapayim,hem biraz para kazanayim,hem de gelen turistleri gotururum mantigindaki universiteli ogrencilerden olusan is kolu.
mitili
dısarıdan gorundugu kadar basit olmayan is. para kazanırsın, turist goturursun ama tatil yapma kısmını unutman gerekir.. agır istir.. hele bir de günesin altında cocuklarla ugrasıyorsanız daha bi zordur.. kulup danslar vardır ki ogrenmek ve dans etmek zorundasınızdır. baska cıkar yolu yoktur. yemekler iyi guzel acık bufe ama tek basınıza yiyemezsiniz, bir turistin yanına oturmak zorundasınızdır. sabahın 9’unda aktivitelere baslayıp, yalnızca aksam 5-6 arası bir saat mola verip, tekrar aktivitelerden sonra $ovda dans edip saklabanlık yapıp, bu saklabanlıklara diskoda devam etmek zorundasınızdır. ondan sonra $anslıysanız pool barda oturan bir rusun ısmarladıgı ickiyi icebilirsiniz

(bkz: kendimden biliyorum)
sicaksutorbasi
müdürleri i$inin ehli ise çoooooook zor bi i$,acayip zordur.fakat müdür i$ten anlamayan geni$ adamın tekiyse çok rahat.
salla ba$ı al maa$ı $eklinde çalı$ırlar.bütün gün otururlar.tek dü$ünceleri hatun kaldirmaktir.sevmem kendilerini.ama dans edenleri,i$ini bilenleri pek bi severim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol