sabah ezanı

0 /
made in heaven
cocukluk yillarinda duyuldugu zaman insanin icini korkuyla karisik garip duygularin kaplamasini saglayan,yetiskinlikte ise yine son derece garip bicimde insanin icine huzun dolduran ezan vakti.
purplish
sabahin kor saatlerinin urkutucu karanliginin ve sessizliginin arasindan siyrilarak insana huzur verdigini dusundugum ezan cesidi.
brahma
tam yatarsın bu sabah ezanı okunur.ondan sonra da ezan okunurken yatılmaz diye de bir şey var ya hani,hadi kalk otur ezanın bitmesini bekle.hoca da uzatır da uzatır.en güzeli böyle bi durumla karşılaşıldığında hemen kalkıp bi sigara yakmak. o zaman nasıl geçtiği anlaşılmıyor.
addicted to pain
ankara terminalindeki müezzin abiden,soğukta otobüs beklerken dinlerseniz tadından yenmez bu sabah ezanının,içinize bir duygu sentezi yayar ki anlatılmaz yaşanır.
freagl dreams
ezanların en temizidir sabahın güneşi yeni doğarken kötülüklerin henüz uyanmadığı zamanda.. tertemiz bir sesle huzur verecektir. inançlı olmak gerekmiyor bu huzuru duymak için.
fofay
10 dakika sonra bulunduğum ilde okunacak olan namaza çağrıdır.inanca göre bilimum cin,peri,ruh,iblis ne varsa hepsinin kaçtığı söylenir.merkezi sistemle yapılsa çok daha faydalı olacaktır.
van ness
çok tatlı huzur veren bir ezandır bu. diğer ezanlardan farkı fazladan "es salatu hayrun min en nevm" denmesidir. yani "namaz uykudan daha hayırlıdır".
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol