kız olsam herkese verirdim

made in heaven
kizlardan bekledigi seyleri bir turlu alamayan erkegin kendisini kizlarin yerine koyarak kendi durumundaki erkeklerin haline bakmasi ve acimasi sonucunda sarfedecegi cumledir.
376
kiz olsam herkese verirdim diyen arkadaslara ’’bisiy olmaz gozum erkek olsanda aliriz biz, domal bakim’’ dendiginde apisip kalan laf olsun torba dolsun zihniyetli insanlarin kullandigi yalanin krali olan laftir.
cikolata
kiz olsa herkese verecek oglan tiplemesi. bu tipler kiz olup da herkese veren insanlari da asagilarlar bi guzel, evlenecegi insanin bakire olmasinda israr ederler, boyle durumda kendilerine bakire ama gotten yemis bi hatun ayarlamak lazimdir. kolay gelsindir.
darth sidious
libidosu yuksek er kisinin, ayni ruh hali ile kiz olsa yapabileceklerini anlatan basliktir. lakin soyle dusunmelidir. ayni ruh haliyle kiz olsa yine kizlara ilgi duyacaktir ve dolayisi ile yine icinde patlayacaktir. ama kicinda patlamasindan iyidir tabii ki.
ilean
kiz olsam herkese verirdim ama herkese veren kiza da orospu demekten hic cekinmem dusuncesindeki er kisi cumlesi.
oktuys
empati yoksunu zatin soylencesidir. iyi bir bakis acisiyla bu kisi bol gonulludur, paylasmayi sever. bu iyiniyetten kaynaklanan dusunceyle dalga gecmeye yonelik sozler en basta kahramanimizin zekasina hakarettir. zira, o, kosul-sart ekini kenara ilistirmistir:"kiz olsam...". bu saatten sonra elden bir sey gelmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol