sevgilinin başka ülkede yaşaması

karekok
zorunlu değilse gitmemelidir giden taraf.düzelecekse yada yoluna girecekse ne diye gider bu insan.çok mu mutlu olacaktır yolda tanımadığı insanlara dahil olmaya çalışan,amaçsız tutnmaya çalışan biri olarak.eksper midir ilişkide.derdi nedir?birlikteyken bile ruhen uzaksanız anlamsız değil midir bu acı çekmeler...şimdi sizi hiç unutmasın dersiniz ama acı çekmesine dayanamazsınız.iyi bir lafına hemen bavulunuzu boşaltabilirsiz.ama mümkün müdür ki o kendinden vazgeçsin.ölece gitmenize seyirci kalacak sizinle hala son kalesi alınana kadar savaşacak.durup tüm göze aldıklarınızı hesaba katmayacak.ona anı olarak neyi bıraktığını kendine sormayacak.sayfa uzayacak.bi an bir mesaj gelecek.şaşıracaksınız bukadar bitmişken.bana değil heralde diyeceksiniz.ama size olacak.yazılanlar ona,olmuşlara, olacaklara işaretken,oda duvarında bir ayrıntı,yerdeki halıda ufak saçma bir desen olup kaybolmak isteyeceksiniz.ironick çalacak.hangisi doğru bilemeden külliyat ı orada bırakmak isteyeceksiniz.
chuck
hayatta başa gelebilecek en zor durumlardandır.sevgili gelince hergün saatlerce görme isteği hor görülmemelidir.
gottacatchemall
ayrıldıgının bittiginin bidaha arkadas dahi olmayacagının kısaltmasıdır. yok olur hersey... birbirinizi tanıyamaz hale gelirsiniz. eger boyle bir durum varsa hemen bitirin cunku oteki turlu cok acılı olur....
salome
eninde sonunda ex sevgili konumuna gelecek olan sevgilinin o an itibari ile halen sifatini korumasi sureti ile memleket disinda yasama durumudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol