kısa boylu erkekler

elenktrinkalamadimsenden
boy uzunlugu 1.75 m nin altinda kalan erkeklerdir. biz bayanlar olarak soyle adam bize sarildi mi tam koltuk alti hizasinda kalmak isteriz niyeyse. operken ayaklarimizin ustune dikilmek de bence isin baska bir hoslugu. ha allah bazilarina boy verip gerisini koyuvermiyor mu veriyor.ama yinede bilinmelidir ki selvi boylu yari kim istemez.
(bkz: bi buldurun be)
purplish
topuklu giyerek uzama ihtimali olmayan,uzun boylu kizlarla kompleks tasimadan nasil cikabildiklerine anlam veremedigim erkek cinsi.
darth sidious
sonradan degistiremeyecekleri genetik sanssizlik yasayan insanlardir. kisa boylu kizlarda oldugu gibi degistirme sansi olmayan bir seye sahip olduklarindan suclu, sorumlu ya da kompleksli olmamalari normaldir. insani sac rengi, goz rengi ya da boy olarak gorenlerle birlikte olmayacaklari kesindir cunku sahip olduklari tek sey zekalaridir.

(bkz: avukat miyim neyim)
belkibirgunbiryerde
daha gencliklerinden itibaren,boylarinin kisaligini bir dezavantaj olarak gorup,baska meziyetlerini on plana cikarmak icin cok calisan,hayatta en cok basari kazandigini dusundugum erkekler..
scaremonger
agırlık merkezleri yere yakın oldugu icin pek kolay dusmezler, ya da oyle demiym de, rahat toparlarlar. teori karsi cins icin de gecerli tabii ki, pozitif bilim yalan soylemez.
salome
kesinlikle seksidirler, hele bir de gobekleri yoksa kel de degillerse hakikaten ozenle bakilmayi hak ederler. yurdum erkegi kisa diye bunu mecburi bir hoslanma zannedenler yanilmaktalar elbette!

salome
goreceli kavramina cuk oturan erkeklerdir. kimine gore kisa boy 160 a kadardir. fikrimce 180 sinirdir, altindaki erkekler kisadir.
tamu
kendilerine karşı yapılan, özenle seçilmiş ve muhtemelen prova edilmiş alayları pek de takmaması gereken kişilerdir. zira bir insanın kısa boylu olduğu için toplumdaki yeri, arkadaşlık ilişkileri, sevgilileriyle aralarındaki ilişki zedelenmez , yara almaz. sadece yerden yüksekliğin fazla değildir, o kadar.
forlindon
maddi guce ve etikete sahip olduktan sonra dunyanin en inanilmaz guzelliklerine vakif olmus nice donanimli kadinla beraber olabilecek potansiyele sahip erkeklerdir;kiskanmamak elde degildir...
imphotep
günümüzde kızların boy ortalaması 1.55 , 1.60 ken pek de kötü bir şey değildir.kısalık,uzunluk görecelidir nihayetinde..zaten 1.50 nin de altındaysa bir şey diyemeyeceğim.olay gelişim bozukluğuna girer ki tartışmalarda özel durumları hesaba katmak kargaşaya yol açar.
ilkokul ve lise çağlarında basketbol sporu ile ilgilenmek bu duruma etki edebiliyor.ama olay genetiktir..fazla kurcalamamak gerekir.
(bkz: boyuna enine bakana kadar derinliğine baksana be kadın)
nuit
kendilerini zekiyiz diye avutan erkek tipleridir..

hatunların yanından geçerken gülmesini cazibesine adledenleri bile vardır..

gel de gülme..hahhahaah..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol