eski sevgilinin ruh hastası olduğunu anlamak

elenktrinkalamadimsenden
gece saat 21:30 civari yolda yurunuyordur.karsidan gelen eski sevgiliye
kod adi buket:pist hede naber.allloooo siiiiissst baran duymuyo lem bu.leeennn baran.
+ha...hi....ne....
-nereye gidiyosun o elindeki ne ekmek bicagimi anaaaaammm.
+buketlere gidiyorum...oldurecem onu.
kod adi buket:....ho!
(ya?anmy?tyr)
melankomik
biraz daha mantıklı düşünmek gerekir. e bu insanı ilk tanığında böyle miydi. hayır. kim onu bu hale getirdi peki. banane, hasta o işte, salak noolacak..
sari ada
eğer eski sevgili araya yıllar ve bir de yeni sevgili girmesine rağmen "bir gün gene benim olucaksın, hayattaki tek amacım seni geri almak" şeklinde (bkz: demet akalın) şarkıları gibi laflar ediyorsa ortalık yerde, anlaşılması pek de zor olmasa gerek..
angelique
herseyin güzeli onda olacak ya; herifin dengesiz kendini bilmez saygisiz davranislarini kendimizce örtbas etmek icin sevimli hale getiririz, cool deriz. marjinal deriz. derizogluderiz. epeeeey zaman sonra arkamıza dönüp baktığımızda "o neydi nan öyle, herif harbi ruh hastasıymıs, verilmis sadakam varmıs" da diyebiliriz...
ebruli
nedense tüm eski sevgililerin ruh hastası olduğu anlaşılır ilşki bitice.kendini kandırmak ya da rahatlatmaktır amaç.
bloody mary
ayrılıkların çoğu bir kişinin istemiyle olduğu için, seven ve ayrılmak istemeyen tarafın ruh hastasına dönüşmesiyle algılanan durumdur, ayrılık olunca garip garip triplere girer bunlar, beni terkettin diye ağlamalar, kendimi öldürücemler, sarhoş olup ’orospuuuuu’ demek için telefon açmalar..daha da boka sarar durum, iyice nefret edilir karşı taraftan iyi ki ayrılmışım denir..ne gerek var halbuse, normal insan gibi davransan ’helal olsun lan bak ayrıldık ama kendini kaybetmedi’ dedirteceksin..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol