teknosa

0 /
spooky
sabanci gurubuna ait teknolojik en son urunlerden, sarf malzemelerine kadar her turlu elektronik gereci piyasanin biraz uzerinde satan teknoloji mazagalar zinciri.her turlu urune 2 sene distributor garantisi veriyorlar.bu aralar bonus card ve hsbc karda pesin fiyatina 12 taksit yapiyor.
seeyouindisneyland
türkiyenin elektronik ve bilgisayar üzerine kurulmuş ve yaklaşık 145 mağazası bulunan eşşek kadar büyük sabancı holding kurumu.
genelde müşteri şikayetleriyle gündeme gelse de , asıl problem müşterilerin kendi özlük haklarını bilmemeleri ve aldıkları ürünlerle ilgili herhangi bir kontrol yapmadan mağazadan çıkmalarıdır.en son karabükte mağazası açılmıştır
fikriminincegulu
18.08.2006 tarihinde almis oldugum smartdiskin bozuk cikmasiyla iki defa teknik servise göndermemle sorunumu halledememis beni sinir küpü etmis icimden gecen bütün küfürleri etmemi saglamis neden mi cunku 3.5 ay icerisinde haftada iki defa gittigim düsünürlürse en düsük 22 rakamina yaklasacak sekilde sahsen gittim artik ’’yeterrrrrrrr ulan’’ dedirtmelerine ramak kaldi. gerekirse tüketici haklarimdan 4. maddesinden dolayi mahkemeye verecegim düsüncesini de tasimiyor degilim.
myysteriouss
ürünlerin fiyatına ben diyeyim 80 siz deyin 100 ytl bindirirler, bir şeyi görüp de hemen almaya kalkışmayın derim ben çünkü başka bir yerde ne kadar ucuz olduğunu görüp lanet edebilirsiniz.
dccl
her defasında lanet okuyup tekrar alışveriş yapmayacağım dememe rağmen aynı eşekliği tekrar yapıp alışveriş yaptığım teknoloji mağazları. elemanları ilgisiz fiyatlar pahalı tüketici hakkı denilen bir şey yok ve hala salakça neden hep aynı mağazaya gidersinki.
jack sparrow
elektronik esya satan her hangi bir magazaya gore urun fiyatlarının %10 daha pahalı oldugu magaza. çeşitlilik yonunden zengin görünsede aslında çok fazla çeşit sunmamaktadir bu magazlar zinciri.
artemisia
çalışanlarının ürünler hakkındaki bilgisizliği bir yana ayrıca da sayıca yetersizlerdir. "bakın gerçekten alacağım biri bana yardım etsin" diye ağlamadan yanınıza 1 tanesi gelmez. ayrıca fiyatlar alış veriş sitelerinden 100-200 ytl daha fazladır. fakat nedendir bilinmez kazıklanmak ya da maksimum ilgisizlik bazılarımızın hoşuna mı gidiyordur nedir sayemde bir kaç şubesi zengin olmuştur.
sepulturk
türkiye’de ilk kez kendisinin getirdiğini söylediği üçüncü nesil ipod nano’yu yaklaşık bir ay önce apr’den aldığıma bir türlü inandıramadığım firma. lan madem adam gibi araştırma yapmıyosunuz ne diye iddia ediyosunuz.
ludacris
işten yeni ayrılmış teknosa elemanı olrak şunu söyleyebilirim. personel kalitesi olarak gün geçtikçe daha kötüye gidecek. işi bilen teknolojiden anlayan personel hakkını alamadığı için işten sürekli ayrılıyor. onun yerine parakende marketlerde kasap, manav reyonunda çalışmış elemanlar sürekli işe alınıyor. yazacak çok şeyim var.
tzevryl
30 ytl’ye aldığım kulaklığın aynısını başka bir mağazada aynı koşullarda 19.75 ytl olduğunu öğrendiğimde dumur olduğum başta "hayır bu başka kulaklıktır","görünüşler aynı olsa bile modeller farklıdır","kesin bir farkı vadır" dediğim fakat modellerini karşılaştırdığımda aynı kulaklık olduğunu anlayınca arkasına bir hayli sövdüğüm market. hatta araştırırken farkettim bir kulaklık bir markette 24 küsür ytl iken teknosa’da 50 küsür ytl idi.kendi halime şükürettim tabi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol