yol ortası teyzeleri

onhaka
ozellikle kaldirimlarin dar oldugu yerlerde kaldirimin ortasinda dikilip ayakustu altin gunu duzenleyen teyzelerdir bunlar. siz yolunuzda yururken pat diye kar$iniza cikabilirler, yol istersiniz duymaz, duysalar da evladim yandan geciver i$te derler. halbuki bilmezler butun kaldirimi i$gal ettiklerini.
ed nh
yolda yürürken birden küt diye durmayı gerektiricek kadar kadar önemli olan şey ne hep merak etmişimdir..umarım bi gün mantıklı bi açıklamaya kavuşurum.
simplist
tek kişi ise kollarını açarak elindeki çantaları poşetleri sallamak ve yalpalayarak yürümek suretiyle, yanında bir başkası daha varsa saflar hâlinde yanyana yürümek veya karşılıklı durup sohbet etmek suretiyle kaldırımı işgâl eden teyzelerdir.
herhangi bir ikaza olumlu yanıt verdikleri görülmüş değildir. deli taklidi yaparak kendi kendinize bağırarak konuşmanız hâlinde buharlaşarak kaybolma özellikleri inanılmazdır.
aynı vasıfta amcalar da vardır ama onları ikaz etmek daha basittir.
hmmmmmtmmcnm
yaklaşık 40 yıl sonra ben. pazar arabam ve kankalarımla öyle yavaş yürüyecegim ki siz fani varoşlar ancak ana yoldan beni sollayabileceksiniz. ikaz ederseniz de bastonumla kafanıza kafanıza indiririm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol