2012

0 /
darklord
akli evvel meczub-u ilim bir kac bilim adaminin marduk isimli bir gezegenin dunyaya yakla$ip her $eyi tarumar edecegine inandiklari tarih. 3000 yilda bir geldigi ve dunyadan daha buyuk bir gezegen oldugu rivayet edilir. 2012 gelir gecer bu sefer ba$ka bir komplo teorisi ortaya atilir ve bu boyle surer gider, asil felaket dunyadadir, hayatin ta icindedir, irak`ta, filistin`de, sudan`da, abd`de kasirgada olume terkedilmi$ zenci cocugun gozlerinde, kizi tore cinayetine kurban edilmi$ ay$e teyzenin yureginde, oglu $ehit edilmi$ ahmet amcanin evindedir asil felaket ve mah$er.

(bkz: marduk gelecek hepimizi sikecek)
seyhmerat
aztecler ve mayalar zamanindan beri yapilan takvimler incelendiginde dunyanin 3000 yilda bir bir goktasi carpmasi sonucu kendisini yeniledigi gozukmektedir ve de meshur atlantis medeniyetininde bu yuzden kayboldugu soylenir,ve de simdiki 3000 yilin sonunun 2012 yilina denk geldigi soylenmektedir hesaplamara gore.tabii butun bunlarin hepsi kuramsal hadiselerdir.
dalyarock
duyduguma göre maya takviminde 2012 ye kadar gerçekleşecek gök olayları güneş tutulmaları vs. yazıyormuş ama 2012 de takvim son buluyormuş.uzun çalışmalarım sonucunda bilgi sözlüktede 2012 den sonraki yıllarda bişey yazılı olmadıgına tanık oldum..
vanquish
insani dusundukce paranoyak olmasina neden olan tarih. hadi mayalari bi kenara birak [hesaplayan amcam olmuste olabilir] eriyen buzullar icin ne bok yicez?
independence
super bir film fragmanlarindan anladigim kadari ile. roland emmerich yonetmenliginden cikmi$ yine hemen tum felaket senaryolarinda oldugu gibi ama sanki bu sefer a$mi$lar gibi gozukuyor. buyuk paralar harcanmi$ besbelli.

http://www.whowillsurvive2012.com/

hangi tarihte vizyona girecegini bulamadim, bulan olur da payla$irsa ne guzel olur.

edit: dunya genelinde kasim ayinda, turkiye’de de 13 kasim tarihinde vizyona girecekmi$.
independence
film henuz vizyona bile girmeden o kadar etkili bir hal almi$ ki, nasa konu ile alakali aciklama yapmak zorunda kaldi.

nasa, filmde de konu edilen dunyanin sonunun 2012 de gelmeyecegini, dunyada bulunan hicbir akli ba$inda bilim adaminin da boyle bir soylemde bulunmadigini soyledi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol