saçların ahenkle dans etmesi

imgoindeeperunderground
reklam zoruyla hayatimiza girip sanki olmazsa olmaz gibi davranilan bir sampuan getirisidir. otoparkta yer bulmak, yururken daglari ben yarattim havasi ve koridorlarda insanlarin kenara acilip yol vermesi gibi faydalari oldugu idda edilsede cok mu lazimdir, hayir bence degildir. saclarin birak dogal kalsin sen kendinde ahenk yarat hem bu dunyada fayda gorursun hem ahirette madalya takacaklarmis demek istiyorum ben kendisine. ayriyeten nese nin kepek sorunundan cok da uzaklasamamis bir sampuan reklamlari sendromudur, bu kez karsimizda muge nin otopark sorunu vardir..
bokk
şampuan reklamlarının mide bulandırıcı derecede boş ve yapay sırıtan, sürekli kafa sallayıp seke seke yürüyen kızlarının saçlarının sıkça düştüğü durum.
lee lou
"yoğunlaştırılmış eğitim programımız ile sizin de saçlarınız 2 ay da ahenkle çaça, salsa ve vals yapabilecek"

"burcudan hevesten rüyadan özlemden ne eksiğin var? senin de saçların ahenkle dans etsin"

"bizi seçin saçlarınız sadece dans etmekle kalmasın, şarkı da söylesin"

seklinde kampanyaları çağrıştıran slogan.
hormonsuz domates
kuaförden çıktıktan sonra bütün dişi varlıkların hissettiği şeydir. hele fönlüyse yürürken bir o yana bir bu yana sallanması, yani ahenkle dans etmesi sizi mutlu eder. dik yürümenize sebebiyet verir, suratınızda "kahretsin, güzelim sanırım" şeklinde bir gülümsemeye yol açar. kendinizi bir an o hoppidi hoppidi fonda mısır çarşısında yürüyen veya arabalara yeşil ışık yanarken karşıdan karşıya geçen -ama bütün arabalar durur o güzelliğe,o ahenge- kızlar gibi hissedersiniz. bu rüya eve geldiğinizde ev ahalisinin saçları farketmemesiyle son bulur efenim.
kyrlanas
marifetin sacta oldugunu kabullenemeyen insanların " ben kafamı sallamasam yarrragimi dans eder onlar" demeside normaldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol