20 eylül 2005 almanya türkiye maçı

made in heaven
2005 avrupa basketbol sampiyonasinda b grubunu ucuncu sirada tamamlayan milli takimimizin,a grubu ikincisi almanya ile vrsac kentinde yapacagi karsilasmadir.turkiye saati ile 19:00’da baslayacak karsilasma ntv’den canli yayinlanacak olup,galip gelen takim ceyrek finale yukselecektir.dirk nowitzki’li almanya karsisinda,turnuvadaki ilk uc macinda toplamda bir iki periyod disinda tam anlamiyla dokulen takimimizin gosterecegi performans tam bir merak konusudur.
made in heaven
ilk yari basarili bir oyun oynamasina karsin yine ikinci yarida dokulen milli takimimizin 66-57 yenilerek turnuvaya veda ettigi karsilasma olmustur.
seyhmerat
12 dev adamin artik;"yeter ulan!!3 turnuvadir sacmalayip duruyorsun cikarin artik o ustunuzdkei formalari defolun gidin" dedirtmeye basladigi mac olmustur..mac sonrasi butun oyuncularin aramizda sorun var demesi ise evlere senlik bir hadiseydi..
p t n
mirsad’la memo 2 gun evvel yumruk yumruga kavga eder, takimin ikinci oyun kurucusu kendini jason kidd sanar, tam uslandi dedigimiz hido her topta iceri drive etmesi gerektigini son period anlar (nowitzki ikinci period almis ucuncu faulunu mis gibi daha ne) takimda arkadaslik biterse olacagi buydu. mehmet boyle oynayacaksa siktirsin gitsin zaten, uyuz oldugum kerem bile kalsin ama o ender denen zibidi once basketbolu ve giydigi formanin agirligini ogrensin, hido her zaman bu takimda oynar ama ibrahim mirsad falan artik yeter. ermal, serkan kaya gibi basariya ac adam lazim bize. bide basketbol bilgisi kadar insanlari gaza getirmeyi bilen hoca lazim. cunku tanyevic ancak profesyonel olmus adamlarla basarili olur. bizim gibi bir avuc amatoru adam etmek icin fatih terim gibi hocalar lazim bize.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol