ata türk

0 /
imgoindeeperunderground
oncelikle kendisini sevsek de sevmesek de olu bir insan oldugu icin oncelikle allah rahmet eylesin demek lazim. bunun disinda kendisini buraya kadar getiren sacmaliklar silsilesi icerisinden cikamayip zaten belli olan zayif bunyesinin bunlara dayanamamasina sasirmamak lazim. kimi suclamak gerek semra hanim denen acayip anneyi mi, medyayi mi yoksa kaldiramayacagi yarragin altina yatip o abidik programlara katilan ve bir turlu basini bunlardan kurtaramayan zavalli 24 yasindaki ata’yi mi bilmiyorum.. artik birilerini suclamak bir ise yarar mi yoksa sadece bosa konusmak mi olur onu da bilemiyorum, sadece televizyon seyrettigim zamanlarda gordugum o zayif, narin haline ragmen hayatin karsisinda cok gucluymus gibi durma cabasini hatirladigimda uzuluyorum. burada bulamadigi rahati orada bulur umarim..
made in heaven
turkiye’ye ozgu bir sekilde tartisilir yollardan sohret basamaklarini hizla tirmanmis,belki sohretin yukledigi agirligi tasiyacak guce sahip olamadigindan belki de bizlerin bilemedigi nedenlerden genc yasta trajik bir olumle hayata veda etmis kisidir.her ne kadar suana kadar ekranda yuzunu her gordugumde kendisine kufur ettiysem de,televizyon sayesinde hepimizin evine konuk olmus bir insanin olumu uzuntu verici olmustur.allah gunahlarini affetsin.
darth sidious
illegal yollardan kazandigi sohreti legal yolla kaybetti. kaldirmadigi taninmislik sifatinin altinda kaldi. dunyada her gun yirmi bin insan yeterli besin ve saglik hizmeti alamadigindan olmekte ve bu durum nadiren ufak puntolarla telafuz edilmekte. her olum erken olum olsa da insanlarin yaptiklari hatalar olumu mesrulastiriyor. annesi tarafindan el bebek gul bebek yetistirilen insanlarla, sokakta kimsesiz yasayan insanlarin ecel karsisinda bir farki yok.olum bu yuzden adaletli bir dusman olarak karsimiza cikiyor. nihayetinde sahsim olarak sevmesem de en azindan annesi tarafindan sevilen biri olmasi ve olumunun bir kisi dahi uzebilecek olmasindan dolayi olaya tumden kayitsiz kalmak mumkun degil. artik nefes alamayacak olmasi midir insani olduren, yoksa nefes alirken olmek midir daha kotu olan?
imgoindeeperunderground
bu sabah haberlerde dinledigime gore kendisi ex atip fazla miktardan olmus yani alkol komasi degilmis. boylece soru isaretleri cevap bulmus oluyor, en azindan neden oldugu ile ilgili olanlar..
imgoindeeperunderground
cnn turk tarafindan bu sabah verilen haber aynen su sekilde;

" ’gelinim olur musun?’ adli yarisma programinda damat adayi olarak taninan ata turk’un olumuyle ilgili sorusturmada, turk’un kan orneginde uyusturucuya rastlandi.

ata’nin alkol komasina girerek oldugu iddia edilirken, cesedi adana adli tip kurumu’nda incelemeye alindi.

turk’un kaninda asiri miktarda ’extacy’ adli uyusturucu ve uyarici nitelikli ilac, az miktarda da esrar maddesine rastlandi.

alkol orani ise yok denecek kadar az duzeyde bulundu. gencin kesin olum nedeni ise henuz aciklanmadi.

polis, simdi turk’un olmeden once gorustugu kisileri sorusturuyor. otopsinin tamamlanmasinin ardindan turk’un cenazesi ailesi tarafindan alinarak, istanbul’a goturuldu.

adana’da gectigimiz pazar gunu arkadaslariyla birlikte alkol aldiktan sonra otele donen ata, sarkici cansever ve gorevliler tarafindan otel odasinda olu bulunmustu."

xerxes
turkiye’deki kapitalist ya da tuketime dayali sistemin son piyonlarindan biriydi. 4-5 ay boyunca anasi semranim ile birlikte turkiyenin gundeminden dusmedi, sonra gitgide unutulmaya dogru giti, yasami da hazin bir sonla bitti. onu olduren bu medya degildir, onu olduren sistemin kendisidir...
burki
uzuldum ama bir sorun niye uzuldum.
int.cafeme gece 1 de ve sabah 7.30 da gelip cikti aldi,o kadar genc biriydi ki gordugum kisi bu yasta olmesine uzuldum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol