hiç entry girmeyen üyelerimiz

esek sipasi
istatistikler bolumunde yazarlarin bilgi almasi amaciyla yer alan kisimlardan biri.sozluge uye olup, entry girmemis yazarlarin bulundugu yerdir.altinda da soyle yazar:
muhtemelen yakin zamanda uyeliklerine son verilecek olan ki$iler afi$e ediliyor bu alanda ibreti alem icin.
carpediem
ikide bir asindirdigim istatistikler bolumu. yazmayacaksan niye uye oluyorsun arkadasim. amacin ne? demeden duramiyorum. yazsalar birkac entry diye bekliyorum.
soyle ki toplamda 239 uyemiz var. bunlardan 76si hic entry girmeyenlerden. yani sozlugun %32si yazmiyor, bir yerlerde dusmus bayilmis, msne girip cikamamis ya da sozlugun adresini unutmus. hatirlatsak mi acaba!?
seyhmerat
nerdeyse bilgic sayisina ulasicak seviyede cok olan uyelerimiz,insallah en yakin zamanda cokca entry girip bilgic olur buyuk cogunlu.
invincible
yollari yanlislikla sozluge dusen "dur lan ben bu herifleri kekleyim" deyip uye olana kadar kiclarini yirtip ,uye olduktan sonra bi triplere giren ve bir tek entry girmeyen ,nette kaybolmu? atilasica mahluklar.bugun gorulmustur ki sayylary 115 e ula?my?tyr.jedimize duyurulur.
angelus
klon olduklarini dusundugum yazarlardir. dedim o kadar "teknolojinin bu kadar ilerlemesi luzumsuz" diye bakin artik yazar klonlamaya basladilar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol