diş macununu ortadan sikmak

isimsiz kahraman
genelde erkeklerin yaptigi eylem. kadinlar da surekli kizar, simetri bozuluyor ya ondan. yok ilginctir bu kadinlardan bazilarinin evini bok goturur ama dis macununun magduriyetine bozulurlar.
isimsiz kahraman
ne olur sen dis macununu ortadan sikmasan, ben az konussam, kafan yerine gomlegini utulesem tam kivaminda jilet gibi, ne olur? dedirtir bazi evliliklerin bitme sebebi olabildigi ogrenildiginde. basit gibi gorulebilir ama gercektir. uzun suren bir evliligin sirri dis macununu ortadan sikmamaktan mi gecer bilinmez, yillar gececek ama durum degismeyecektir.sen dis macununu ortadan sikmak isteyeceksin, o ne gostere gostere; ne de sakinarak senden alip eline duzeltecek. mecburiyetten devam edeceksiniz belki, hala asik miyim sorusu takilacak beyninize, aman bosver deyip gecistireceksiniz.
dis macununu ortadan sikmanin bir arkadasligi bitirdigi gorulmemistir sanirim, paylasmaksa adi paylasmak iste. nerden gecer mutlu evliligin sirri biraz sagir, biraz kor olmakta mi? belki de mutlulugu tanimlamak gerekir once, ne zaman bulsak kaybettigimizden olsa gerek ulasmanin sirrina da vakif olamadyk. once mutlulugu sonra kendimizi ativerdik bir koseye. ha bir de dis macunu vardi, ortadan sikilan. yasam gibi onun da ortasindan daldik, ilk neydi sorusuna cevap bulamadan.
alacakarga
obsesif bunyelerin sinir oldugu davranis. neden sinir olduklari ise, obsesis olmayan-rahat bunyeler tarafindan anlasilamadigi icin tartisma cikmasi olasidir. bu kadar takintili olmaya ne gerek vardir. alt tarafi diz macunudur. orta noktada bulusulmali, anlasmaya varilmalidir. isteyen istedigi yerden sıksındır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol