telefonda konuşamayan insanlar

imgoindeeperunderground
yuzyuze gorusmek gereken insanlardir cunku telefon konusmalarini cok kisa tutmakla beraber bir de sadece sorulan soruya cevap verirler. telefonun bir muhabbet etme degil haberlesme araci oldugunu soyleyen annelerin en sevdigi cocuklar olabilirler. bunlar sadece arkadaslariyla degil kimseyle konusamazlar. telefonla siparis verilmesi gerekiyorsa mutlaka baskasina verdirirler, mumkun olsa telefonu ellerine almazlar.
independence
bu tur insan evlatlari telefonda konu$amadiklarindan ote bir de hararetli hararetli el kol hareketleri yaparlar..o el hareketleri kelimelere yansiyabilse sefiller romaninin gunumuz versiyonunu konu$arak anlatabilir bu insanlar.
esmeralda
telefonla konuşmanın yanında telefona kusar gibi konuşanlar da mevcuttur efendim.sokakta çokça rastlarız bunlara.misal olaraktan;
-heaa hüseynn,nabün la koç,aldın mı yetmişliği?
-oh oh tamam
gibisinden.aman uzak durun yanlarından geçerken dikkatli olun ödünüz patlamasın.
artemisia
bunların bazıları sadece bazı kişilerle konuşamazlar mesela hoşlandıkları ya da ilgi duydukları kişiler karşısında normalde ne kadar rahat konuşurlarsa konuşsunlar telefonda kitlenirler kalırlar:

-merhaba artemisia napıyorsun?
+(o sırada kahramanımız içinden düşünmektedir "allahım aradı beni, aradı işte, öyle mutluyum ki")he, şey, efendim?
-alo?merhaba canım ne var ne yok?
+(aghhhh canım dedi bana canım dediiiiğ, yirim seni yirimm) eeöö merhaba!??ha iyiyim eeiii, selam, naber?
-iyiyim ben de merak ettim seni, sesini duymak istedim.
+(merak etmek?!!? sesimi duymak istemek?!?! mutluluktan ölmek?!?!)alo, iieeğ merhaba, iyiyim ya işte ııığğ sen?
-!?!?
rockcucocuk
çileden çıkarma denen şeyin b.kunu çıkarmış insanlardır lafı ağızlarında geveleyip dururlar.ama böyleleri çok saftırlar.içlerinde hiç bi kötü niyet yoktur.(canlarım benim)
pistazie
sanki telefonda konusmak yerıne 1500 kişinin karsısına cıkmısta konusuyorlarmıs gibi heycan ve panik olurlar bu kişiler ve o soyleyeceklerı kelımeler agızda buyur bı turlu cıkmaz dısarı.telefonun dıger tarafındakı cınnet gecırır tabi.
viticulteur
"zırrrr zırrrr" (telefon çalar)

+ efendim baba
- oğlum ablan aricaktı seni, aradı mı?
+ yok baba aramadı. niye ari - " dıt dıt dıt dıt" (karşıdaki telefonun kapanmış olduğunu işaret eden ses)- caktı ki? &/^%^=^+)

babam işini görür görmez telefon kapanır. fazlasına tahammülü yoktur çünkü ama benim de babamın bu huyuna hiç tahammülüm yok!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol