zayıflamak

0 /
firambogaz
zayıflamak için bazı ilginç öneriler:

1 - bir şey yediğiniz sırada eğer sizi kimse görmüyorsa, o yediğiniz şeyin kalorisi sayılmaz.


2 - bir çikolatanın yanında bir bardak soda içiyorsunuz... yine karlısınız, çünkü çikolatadaki kaloriler soda tarafından tamamen elimine edilir.

3 - biriyle birlikte yemek yiyorsanız, eğer siz ondan az yemişseniz sizin kaloriler ona yazılacağından siz hiç kalori almış sayılmazsınız.

4 - sıcak içeceklerden cappucino, kakao ve çikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder.

5 - popcorn, alaska, frigo gibi "sinema" bağlantılı yiyecekler de kaloriden sayılmaz, çünkü bunlar eğlence dünyasının parçasıdırlar, vücut depomuzun değil.

6 - kurabiye, bisküvi, kek turu yiyecekleri ne kadar çok parçalara bölerek yerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalır.

7 - çatal bıçakların üzerinde kalmış olup da yaladıklarınız asla kaloriden sayılmaz (örnek: sandviç hazırlarken bıçağı daldırdığınız fıstık ezmesi veya krepin üzerine yayacağınız çikolata sosu )

8 - aynı renkten yiyecekler bir arada alınırsa, daha düşük kalorili olanın miktarında kalori alınmış olur. (örnek: ispanak ve fıstık, mantar ve beyaz çikolata).. ah bu arada tabii ki çikolata dünya çapında bir renktir ve diğer bütün renklerle uyum sağlayabilmektedir...

9 - donmuş yiyeceklerin hiç birinde hiç kalori yoktur, çünkü kalorinin ısıyla ilgili olduğunu herkes bilir ve bunlar soğukta asla barınamazlar. dondurmalar bu durumun en iyi örneğidir.

ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: siz asıl etrafınızdakileri şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz.

mim efendi
sişmandı. her gün yakınıyordu şişmanlıktan. gazetede bir ilan gördü:
- zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı:
- 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. küçük bir hamamdı burası. karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. üstelik çırılçıplak. göğsünde de bir yazı vardı,beni tutarsan, seninim. koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. kan ter içinde çırpındı durdu. derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü:
- tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken
- eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. girdi içeriye. karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı:
- seni tutarsam, benimsin.
stern
iradesine sahip olamayan kilolular için geçici bi durumdur.çünkü herzaman formunu korumak zorunda ve kendini kısmalıdır oysa zayıf insan için aynı şey söz konusu değildir.tamamen bünyeye bağlı.
offf be
kendini şişman olarak kabullenmiş insanların istemeyeceği olay. zayıflarsam ben ben olamam ki. bu durumu kabullendim, kişiliğimi bunun üzerine oluşturdum. zayıflamam demek tamamen değişmem demek ve bunu isteyip istemediğimi bilmiyorum.
anemon
özellikle bayanların yaz aylarının yaklaşmasıyla incelme hevesine kapılmaları sonucu yemek namına herhangi bir şey tüketmeden yaşama çabası içinde bir alt bedene inme sevdalarının sonucu olarak kilo vermeleri durumudur.
stiger
özellikle mart - ağustos aylarında bu tür ürünlerin de satışını yapan eczanelerin satışlarının tavan yapmasına neden olan heves biçimi.. işe yarayanı da vardır yaramayanı da bu ürünlerin ama satıldığı aşikardır
independence
hemen her kadinin son bahar aylarinda ba$ladigi eylem. neymi$? yazin plajlarda bikini giyebilmeliymi$. e madem illa derdin bikini giymek ki bizim de i$imize gelir, o zaman ne bok yemeye ki$in unlu yagli ne varsa araliksiz yiyorsun arkada$im? yeme, sonbaharda paniklemeye ba$lama.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol