dalaman havaalanı

imgoindeeperunderground
memleketimin guzel ilcelerinden dalamanda bulunmakta olan havaalanidir. allaha sukur tuvaletleri falan temiz lakin biraz ufaktir. bana biraz az geliyormus gibi geldi. bir de tabi ucaklarda yer bulmak cok zor oluyor o tarafa gitmek gerektiginde ama yeterli miktarda oturma yeri ve cok yardimci calisanlari var. takdir ettim ben.
apple
yap işlet devret modeliyle, 2006 yılının temmuz ayında yeni dış hatlar terminaline kavuşmuş, uluslararası uçuşa açık havalimanlarımızdandır. 2006 yılında dış hat uçuşlarında yaklaşık 2.3500.000 yolcu ağırlamıştır.

independence
bu havalimaninda gorevli bayan personelin ingilizcesini bir ingilizin yahut amerikalinin anlayabilmesi mumkun degil. hindistanli, pakistanli, ne bileyim iranl irakli falan olsa anlar ama ingiliz ve amerikali bireyler o aksani cozemez hicbir $ekilde.

selam ediyorum buradan o anonslari yapan bayana.
zeytuni
emre arolat’ın tasarladığı,yazın haftasonları dönüşü, sürekli sarhoş göcek-istanbul yolcusu işadamlarına rastladığım, şirin bir havalimanıdır.

pek alakası yok aslında bu çizimle ama:
http://www.parkir.com.tr/dalaman01.htm

independence
bu havalimanindan trablus havalimanina resmen ucaklarla orulu bir kopru olu$turuldu turk vatanda$larini libya’dan tahliye edebilmek icin. bu koprude 12 adet askeri ucak bulunmakta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol