ya ben hiç aşık olmadim

elenktrinkalamadimsenden
(bkz: hmmmmm)
daha hic aglamak icin icki icmedim,sapitmalarim hep simarikligimdandi,hic "bu ask benim *mima koydu layyyn" diye orda burda hoykurmedim.kimse bana okkali bi kazik atmadi daha,mal mal gezmedim hic gece bombos sokaklarda,demenin kisacasi.
(bkz: ask)
darklord
muhtemelen ki$inin kar$isindakini etkilemek icin soyledigi yalandir ve "iyiki yalanciyi sikmiyolar, yoksa seni bir hafta sikerlerdi" cumlesiyle kar$ilik verilir.
expert3
beraber gezen ciftlere bakip huzunlenmedim ben, hic sevenleri kollamadim, kiz arkadasimi kiskanmadim hic, ben hic asik olmadim anne, hic sevdigimden aglamadim yada ayrilik acisi yasamadim, ben hic asik olmadim anne, huzun nedir tanimam, derlerden anlamam, ben hic asik olmadim anne...
reddy
sacma sapan bir umutsuzluktan baska birsey degildir,kisi ya dunyaya trip atmaktadir (bkz: tavsan daga kusmus dagin da cok skindeydi) ya da asik olmustur ama oldugunun farkinda degildir,tabi ki kisilik sorunlarini bunun ardinda aramak gerekebilir ancak bunun bir umutsuzluk oldugu aciktir cunku insan yapissi geregi asik olabilen ve olmasi gereken bir yaratiktir.
imgoindeeperunderground
kadin soylediginde: genellikle kendini "ak"lama yoludur. daha once hayatina hic adam gibi erkek girmedigi ya da hic ciddi iliskisi olmadigi imajini vermek bir yana, "sana asik olursam bil ki bu sen ozel oldugun icin yoksa ben oyle her onume gelene asik olmam" cumlesini kurmamanin yoludur ya da kurmanin kisa yoludur diyelim. ayirca "ben cok saglam bir hatunum, beni kolay kolay kandiramazsin, biz neler gorduk de gene asik olmadik" seklinde bir imaj icin de gerekendir.
erkek soylediginde: beni kendine asik etmek istiyorsan caba harcamalisin mesaji verir ve pek cok kadinda ise yarar cunku kiskirticidir. rekabete her daim acik olan kadin icin kendinden oncekilerden farkli olma ihtiyaci sebebiyle caba harcama, asik etmeye ugrasma ve muhtemelen bu ugras esnasinda farkina bile varamadan asik olma yoludur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol