gökhan demirkol

independence
ayni zamanda gamze ozcelik’in ickisine ilac katarak tecavuz ettigi ve bunu cep telefonuna kaydederek internete sizdirdigi iddia edilen ki$i.konu ile alakali hakkinda dava dahi acildi gamze ozcelik tarafindan.
seyhmerat
milliyet gazetesinin verdigi habere gore;bilgisayarinda gamze ozcelik’ten baska bir cok kadinla iliskili resimlerin ve videolarin bulundugu ve tum bunlarin yaninda sapikca bir sekilde,cocuk ve hayvan pornosununda bulundugu soylenen sahsiyettir.megersem cocuk gelecegin sahin k’siymis harcadilar genc yasta.
xerxes
delikanli bir adamin asla yapmayacagi bir serefsizligi yaparak kiz arkadasina tecavuz edip bir de yetmiyormus gibi bunu video’ya alip internete sokan sapik mahluk. bir an once mahkemeye cikarilip en agir ceza almasini beklemekteyiz. delikanli adam boyle sapikca isler yapmaz, kiz arkadasini, sevdigi kizi boyle sapikca bir tuzaga dusurmez, o kadar...
serco
kiz arkadasina yari baygin vaziyetteyken tecavuz eden, dolayisiyla pek de ornek alinmamasi gereken eski basketbolcu.
kalidor
5 yıl 10 aylık hapis cezası almış fakat; sadece 5-6 ay içeride yatmış insanımsı.işte adalet sisteminin geldiği son nokta bu dedirtiyor insana.yaşıtları doğuda vatan uğruna savaşıp şehit olurken, bu s...nin derdine düşmüş.anası, babası kim bilir nasıl insandır? bu herifin..
independence
yargi kararina ragmen durusmalara katilmadigi ve kacma suphesi olmasi sebebi ile bugun katildigi durusmada tutuklandi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27527247.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol