salt bilgi içerikli entrye berbat oyu vermek

darklord
mantigi dibe vurmu$,ki$isel sorunlari ile cebelle$en ruh hastasi zihniyetin yaptigi ve yapacagi eylemdir. berbat oyu almi$ yazarin motivesi bozulur derin ufuklara dalip sozlugun anlamini irdeler ve kendine gelip "sozluk sen bizim her$eyimizsin" diyerek entry kasmaya devam eder.
seyhmerat
basliklarin aciklayici entrysi olan ilk entrylere hicbir zaman eksi oyu verilmemelidir,zira mevzuyu aciklamistir.he arada belki cok abeci olanlar cikabilir,onlara da eksi oyu vermek allah in emri artik..
ilean
an itibariyle faten nickli yazarin bilgi icerikli entrylerine berbat oyu verildigini farketmis olup esef duydum.bu denli yogun bilgi akisini haz etmemis olabiliriz fakat bu salt bilgilere berbat oyu vermeyi hakli kilmaz.
faten
siteyi geyik amacli kullananlarin ,salt bilgiyi hazmedemeyenlerin basvurduklari olay ,basima bolca gelmis ,beni ilk once sasirtsada sonra gulup gecmeme sebep olmus bir olaydir .
salt bilgiye( - )oyu verenler, isterlerki ,surekli ,geyik basligi acilsin,surekli geyik yapilsin,ozelden ayar verilsin,kavga edilsin,didisilsin.
salt bilgiye - verenler bir de mesajla hakaret ve kufur ederler. houston yoluyla sirf baslik actigi icin kufur ve hakaret yemek sasirtici ,he bunlar umurumda mi ? tabii ki hayir..
imphotep
-hamit abi burda bi buton var..
*neymiş la o?
-abi berbat yazıyo..
*bas bakim noolluyo kanka..
-ahada bastım.
*nooldu olum..
-abi ilk defa fikrim bi yerde geçerli oluyo..
*e ne duruyoruz o zaman..
-hadi berbata geeell...
*olum yeter lan..yazık güzelim entrylere
-yok abi hayat bize acımadı..ben de acımıycam bundan sonra..

tarzı konuşmadan sonra ortaya çıkan iki dengesiz insanın ürünüdür bu kişilik...
ankakusu
kimin, neden, ne için yaptigina anlam veremedigim eylemdir.

eger tematik entryleri canini siktiysa houston’dan yavaslamasini, azaltmasini veya belirli araliklarla girmesini rica edersin olur, biter. ayrica, sadece anlamsiz ukde verenlerin degil bunlari yapanlarinda ifsa edilmesinde bir sakinca görmüyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol