levye

seyhmerat
bazi durumlarda kavgaya giderken emanet olarak kullanilabilecek alettir.ayrica bununla kafaya vurmak sakat olabilir,o yuzden bel asagisina calismakta yarar var...
p t n
bu nesne kavgada kullanildiginda emniyet gucleri ve savcilik tarafindan delici-kesici aletler sinifina konur ki kavga da bu tur aletler yoksa delikanli kavgasi diye adlandirilir, sirt sivazlanir nasihat verilir ve gonderilir. ayrica levye de kontrolunu kaybeden adamin elinde cok tehlekelidir, bacaga vuruldugunda (saglam koymaktan bahsediyorum) buyuk ihtimal bacak kirar, bele indirildiginde adami felc eder, koturum eder. kavga ettigim adam olsa da koturum ya da topal birakmak hem hapis cezasi bakimindan hem de vicdanen bana koyar mesela.
goetica
tamirci ciragi: abi ben cok kötü bisey yaptiiiim
usta: naaptin?
tamirci cıragı: ay cok kötü
usta: faturayi mi yatirmadin?
tamirci cıragı: hayiiir, daha kötü
usta: lan naaptin söylesene!
tamirci cıragı: gelirken sana sokella almistim ama dayanamadim yedim. ay cok utaniyorum
usta: ulan cik git kendine bi sevgili bul. iyice manyaga döndün
tamirci cıragı: bi dee seni cok özledim..bi dee seni cok seviyorum
usta: levyeyi uzat
tamirci cıragı: i lev ye...

hergele
araba kullanan hemen hemen her türk gencinin el freninin yanında yahut bagajda tuttuğu bu alet kendi işinden çok kavgalarda kullanılmaktadır.trafikte meydana gelen en ufak gerginlikte el istem dışı olarak yan tarafa gider ve levyeyi kavrar, ufak bir kıvılcıma bakar ön kapıyı açıp koşturmak.işte bu yüzden levye bizdendir belki bir glock ya da mp45 kadar etkili değildir fakat bir türk gencinin elinde harikalar yaratabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol