metal fırtınanin bölünerek cogalması

darth sidious
metal firtina isimli kitabi ortaklasa yazan iki zat i muhteremin, beklenmedik medya destekli basariyi ve dolayisiyla parayi bulmalari uzerine ulan ben neden parayi bu dallamayla boluseyim, tek basima bi kitap yazar catir catir yerim mantigi sonucu ortaya cikan bolunme islemidir. parayi ve sermayeyi elinde tutan emperyalist amerikanin ucuncu dunya ulkesi gibi gosterilen ulkeme saldirmasi konusu cok kisi tarafindan ilginc bulundugundan kitap satisi patlamis ve herkes elinde metal firtina denen saman kagida basili musvedde ile dolasmaya baslamisti. insanlarin dimaglarini kuvvetle muhtemel bulandirmak uzerine yazilan kitapta atlanan nokta kitabin yazimina bile amerikan hukumetinden izin alinarak razi olunmasiydi. zaten arka bahcesi olan bir devlete neden askeri mudahale yapilacagi ile ilgili sebeb kitapta sacma olsa da yer almakta gerci. yine de kapitalizm karsiti gorulen kitabin iki yazarinin para icin farkli senaryolar uretip ayni anda piyasaya surmesi bile kendi icindeki terliksi hayvan hassasiyetini yansitmakta sanirim. sen seversin yurdum insani boyle sacmaliklari. henuz dunya klasiklerini ve hatta kendi klasiklerini okumamis insanlarin reklami iyi yapildigi ve konusu ilginc geldigi icin hicbir edebi degeri olmayan ve hatta roman olarak bile degerlendirelemeyecek bir seyi bu kadar israrla okumasi ve ikinci bolumu cikmis lan bakalim amerikanin ebesini nasil skicez diyaoglariyla dussel masturbasyon yapmasi bizi nereye goturecek sorusu kafamda dalgalanirken nerede oldugumu hatirlayip susuyorum.

(bkz: toplumsal bilinclenme)
maliyeci
kitabin senaryosunun,dilinin,anlatiminin igrenc olmasina ve icinde bir cok mantik hatasi icermesine karsilik bu kadar cok satmasi karsisinda ulkemdeki issiz genc nufusun buyuk bir kisminin ne olcak biz de yazariz ...na koyim diyerekten celallenmesi ve metal firtina benzeri sacma sapan bilim kurgularin ortaya cikmasi ihtimalidir.
expert3
olayin asli ilk kitabin askeri bolumlerini yazan burak turnanin, orkun ucari yok sayarak ben herseyi tek basima yaptim gibi bir hava yaratmasi ile baslamistir. orkun ucar ilk kitabi kurgularken ikinci kitap icin acik bir kapi olarak ataturk’un kayip naasini birakmistir. bu kitap yayinlanmaya hazir hale geldiginde, timas yayinlari ve burak turna tutsan pacalarina ragmen yaklasin 10 gun gibi bir surede 2. metal firtinayi hazirlamislardir. bu iki yazar icinde onemli gibi gorunsede icerik olarak orkun ucarin yazar, burak turnanin da sadece askeri bilgi sahibi oldugunu ortaya cikarmistir. yani aslinda sadece bir metal firtina vardir. digeri sadece yan yana gelmis harflerden ibarettir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol