metal fırtına 2 kayıp naaş

independence
metal firtina`nin devami niteligindeki kitap.gerci ben bugun ucuncu dunya sava$i isimli kitabi almi$tim metal firtina`nin devami diye ama yanilmi$im harika bir $ekilde.kayip naa$ isimli devam niteligindeki kitabi bu sefer iki ayri yazar degil sadece orkun ucar yazmi$.ilk romani okuyanlar hatirlayacaklardir, anitkabir`in bombalanmasindan sonra ataturk`un naa$inin yerinde olmadigi zamanin genel kurmay ba$kani tarafindan farkedilmi$ti.bu romanda da ataturk`un naa$ini bulmakla gorevlendirilmi$ birisinin maceralari yer aliyormu$ yanli$ bilmiyorsam.
expert3
ataturkun naasi calinir ve istanbuldaki bir gen labaratuvarinda dna’si kopyalanir, projenin israilde gerekmektedir ve bu sirada gokhan devreye girer, ataturkun klonlanacagi merkezi havaya ucurur, bu sirada alexandir 2. lyman gokhani kacirtir ama gokhan buradan da kurtulur ve alexandir 2. lyman’in adi bir plani olan bogazda tanker havaya ucurma planini bozar. gokhan estetik ameliyat gecirir ve adini gokalp olarak degistirir, kurt’un kizi seda ile evlenip mutlu olur.
bgat
orkun uçar’ın bir fantastik-kurgu yazarı olduğunun bariz bir şekilde hissedildiği romanı. bu romanda atatürk’ün naaşı yahudiler tarafından kaçırılır... amaç naaştan alınan dna örneklerini kullanarak , atatürk karakterinde dahi bir asker yaratmaktır.

evet aynı şekilde metal fırtına 3 kızıl kurt adlı romanda da fantastik-kurgu alanındaki hayal gücünü kullanmıştır. zira bu romanda da kahraman gökhan birdağ’ın yanıp kavrulan bedeni nanoteknoloji kullanılarak hayata döndürülmüştür.
independence
kitap ciktiktan tam 7 sene sonra ancak okudum kitabi vay arkada$.

cok guzel olmasa da yine de heyecan verici bir kitap, belki ilk ciktigi zamanlar alsaydim okusaydim daha cok etkilenirdim kim bilir.

ataturk’un naa$i amerika anitkabir’i bombalarken israil sayeret matkal ajanlari tarafindan calinir ve dns’si kopyalanmak uzere turkiye’de bulunan bir gen ara$tirma $irketine goturulur. sonrasinda olaylar gelişir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol