genç kızların sevgilisi

0 /
cekirdek
akli basindaki genckizlarin hepsi bu tabire uyuz olur."nerden sevgilim oluyomus bu zirtapozlar?" gibisinden.ne yani bi kac kiz bi popstar icin cildiriyosa bu benim sorunum mu?hem ne sapikca!bi adam kac kisinin birden sevgilisi olacak ?bizden habersiz piyasada grup sex olaylari mi donuyo?nediyim ya beni de cildirttiniz .allah belanizi versin mi ?versin!!!
quantitatif
genelde medyatik kimselerin(bunlar genelde erkek olur;cunku genc erkeklerin sevgilisi diye bir lakap takilmaz.sekssi kadin denilir.) yine medya tarafindan,hem sani yuruyene hem de sani yureten tipik ayseleri,fatmalari,nalanlari(basit kizlari)gaza getirmek icin soylene sifat tamlamasi.
catatonic
konser alanlarindaki genc kizlarin ciglik desibeli goz onunde bulundurularak popculara topculara yakistirilan zincirleme abartmasi bol etiket.
hormonsuz domates
genç kızların sevgilisi kazanır hep yarışmayı, bizim kızlar nerede yakışıklı nerede gülen, hoplayan çocuk varsa abayı yakar başlar smsle oy göndermeye. zannımca bu bütün dünyada böyledir. şıpsevdilik kızların kanında vardır.
bir de konserlerinde ayılır bayılır bu kızlar. "göz gözee geldieeaak amaaan tanrıaaam" şeklinde. emin ol o da farketti seni güzelim, "kim bu hep hayallerimi süsleyen prenses" dedi kendine.
fasa fiso
bu genc kizlarimiza genellikle 15-18 yas siniri koyulabilir.halk tabiri ile liseli kizlar oluyolar.sincik bunlardan hepsi olmamakla birlikte bir cogu konserlerde cirlarlar.bi yerlerini yirtarlar.aglarlar zirlarlar, bayilirlar.bazi beyinler de karsi taraftaki konser adamini genc kizlarin sevgilisi yaparlar ki haksiz olduklarini siz de ben de biliyoruz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol