çocukluk anıları

lady rosenred
akla gelince keske hic buyumeseydik,keske hep o zamanlarda ki gibi saf ve masum kalabilseydik,hayat denilen acimasiz oyunda dusmeden,dimdik ayakta kalabilmek icin debelenmeseydik dedirten anilar butunu.
tiryaki
yaşanılmış onca sene vardır,her biri türlü türlü musibetlerle,acılarla dolu.her gecen gün daha bir yalnızlaşan daha bir çirkinleşen ruhun kendi içinde ördüğü kalın duvarlar bir zamanlar büyülü masallarla engin bir cennete acılan kapıları tek tek kapatır ta ardına kadar.
yaşadıkça öğrenilen tüm kurallar ,gercekler kendi egemenlğini kurmuş hayatın düzeneğine eklenir farkında olmaksızın,bilmeksizin.büyüdükçe tanrı’nın yüreklere bağışladığı tüm yüce duygular şeytani hırslara,arzulara esir düşer adeta.
geriye dönüp bakıldığında ise yüzlerde pembe bir tebesüme dönüşecek cocukluk anıları kalmıştır sadece.onca sene acımaksızın kendi sonunu hazırlayan ruhların ayakta kalmış tek sütunudur cocukluk.
erroristgirl
hatırlayamadığın anıların zorla ebeveynler tarafından hatırlatılmasını istediğin anılar dizisi. "küçükken ne kadar leş olduğunu öğrenmeye çalışmanın çabası. genellikle sen çok uslu bir çocuktun, hiç sesin çıkmazdı" gibi yorumlarla biten hazin son.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol