sarılıp teselli edeyim derken ereksiyon olmak

darklord
er ki$inin, uzgun hatun bunyeye yapmak istedigi son derece masumane davrani$in rezil rusva bir durumla sonuclanmasi durumu. olay tamami ile istem di$idir, hatun ki$iyi teselli etmek adina son derece ornek bir davrani$la sarilirsin ve akabinde ten dokunu$u, parfum kokusu, sac temasi gibi etkenler sayesinde olu$an ereksiyon durumu er ki$inin bir sure kendisinden tiksinmesine neden olur. olayin hatun ki$iye caktirilmamasi icin bir sure popo 30 cm civarinda geri tutulur ve artik hatuna sarilan kollar ba$ka bir uzvu kapatabilmek icin caba gostermeye ba$lar.
seyhmerat
yakın kız arkadaşlarının bir çoğu çok güzel olunca insanın istemeden de olsa başına gelebilecek durumdur. kişi bunu zihnen belki istemez ama beden ister, içgüdüler ister zira sarılan çok güzeldir kokusu da çok güzeldir. olay "kardeş ayağı göt ayağı" asla değildir tamamen doğaldır.
isimsiz kahraman
karşı cinsin ten sıcaklığını hisseden penis, ısıölçer vazifesi yaparak kan dolaşımını hızlandırır ve penis dokusuna hızla kan akışı sağlar ve ereksiyon gerçekleşir.
independence
sirf bu yuzden cevresindeki kizlarin kotu zamanlarinda "ay$ecim, bu kotu gununde yaninda olmak isterim eger sen de istersen" diyen bir suru erkek taniyorum ben. ben yapmam ama, ben direk "ko gotune dunyanin, soyun hadi" derim, saman altindan su yurutmem yapim itibari ile.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol