kızların efendi yerine piç tercihi

0 /
kediyekafaatanfare
efendi erkeklerin pic erkekler kadar goz onunde olmamasi nedeni ile meydana cikan durum.bu hadise samanlikta igne aramaya benzer.bir cok genc kizin tatli pembe hayalleri vardir.piclere adam olmalarini tavsiye ettiresi ve hayattan zevk almanin cici kizlari uzmekten ibaret olmadigini animsatan kirmizi baslikli kiz masali.
mrvai
aslında bu olay tecrube ile alakalıdır.piç erkek diye tabir edilen kişi kestirilemez,deneyimlerini sürekli hayatın bizzat içinden alır,bir yerden okuyup almaz bunları.kestirilememesi kızlarda(aslında insanlarda)bilinmeyene karşı yönelme isteği uyandırır.tecrubeli hissiyatı yaratan piç erkek boylelikle kızları catır catır avlar...doga kanunu gibi bisey
melusine
genelde ergenlik çağını yaşayan kızlarda görülen durumdur.efendi olma kavramı eğer asosyalliğe kadar ilerlemişse ve buna "efendilik" deniyorsa kızların tercih etmemesi gayet normaldir ancak gerçek anlamda bahsedilen beyefendi olan erkekler evlilik çağına gelindiğinde en çok tercih edilecek erkek tipidir.
(bkz: evlenilecek erkek tipi)
hobaa
geriye taranmış saç yerine dağınık saç gibi bir şeydir.ne efendiler gördüm aslında piçtiler.yani hiç belli olmaz bunlar denilen şeysi.
bok bocegi
efendi diye nitelendirilen erkekler kızlara açılmadan önce günlerce, haftalarca, aylarca beklerler cesaretlerini toplamak için e kızlar da bu arada haliyle sıkılır, başka ufuklara yelken açar ama piç diye tanımlanan grup elini çabuk tutarak o arada o kızla çoktan beraber olur ve hatta ayrılırlar bile.. kızlar piçleri tercih etmek zorunda kalır diye de açıklanabilecek durumdur yani..
muque
kızların ilk etapta yaptığı eylemdir.fakat sonrasında yanında ki insanın saygı duymasını, saygıyı haketmesini isterler...bir süre sonra aldatılırlar, aşağılanırlar eğer karakter başlıkta bahsedildiği gibi piçse yapacağı eylemlerin başında gelir bu saydıklarım...evet çok eğlenirler, eğlendirirler fakat tercih edildikleri süre çok kısadır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol