şemdinli

ankakusu
mossadvari bir operasyonun meydana geldigi ilce. malum bizimkiler mossad olmadigindan bu hiyarligi yuzlerine, gozlerine bulastirdilar.
bunlarin hepsi iftira ve komplo’da olabilir?? ’’keske oyle olsada inansak’’ dedirten bir olayin meydana geldigi yer.
independence
23 temmuzdan beri cok yogun cati$malar ya$aniyor burada, hem de araliksiz. ba$bakanin aciklamasina gore 23 temmuzdan bugune bolgede 115 terorist etkisiz hale getirildi, 2 $ehidimiz var bu sayiya kar$ilik.
independence
pkk bolgede varligini cok guclendirmi$ gozukuyor. son gunlerde gelen cati$ma ve $ehit haberleri de bu durumu dogrular nitelikte. devlet $emdinli’de hakimiyetini yitirmi$ gibi son zamanlarda. acil onlem alinmasi gerekli bolgede, hatta alternatif yoksa olaganustu hal bolgesi ilan edilmeli bir sureligine de olsa. aksi durumda teror bolgede kimseye huzur vermeyecek.
independence
dun iki askerimizin $ehit olmasi ve 7 askerimizin yaralanmasi sonuclu cati$manin ardindan guvenlik guclerinin ba$lattigi operasyonda 26 terorist ölü olarak 1 kadin terorist ise sag olarak ele gecirilmi$. vali tarafindan yapilan aciklama $u $ekilde;

"halkımızın huzuru, can ve mal güvenliği için pkk-kck terör örgütü ile yapılan mücadele kapsamında 9 eylül 2012’de şemdinli’nin güneyinde görev yapan askeri birliklere 2 ayrı bölgeden saldırı girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmalarda 2 asker şehit olmuş, 7 asker yaralanmış ve 26 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş. bir kadın terörist sağ olarak ele geçirilmiştir. çatışma sonrasında bölgede başlatılan hava destekli operasyon geniş çaplı olarak devam etmektedir. aziz şehitlerimize allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, ailelerine ve milletimize sabır temenni ederiz."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol