sevgiliye tokat atmak

made in heaven
insanlar arasi iliskilerin en ilkeli olan fiziksel siddete basvurma raddesine gelmenize neden olmus bir sevgili kesinlikle affedilmez bir davranis sergilemis olmalidir.sonucta siz tokat atsanizda atmasanizda bitme noktasina gelmis bir iliski icerisinde olmaniz son derece kuvvetli bir ihtimaldir.o yuzden sonradan kankayla icki masasinda dertlesirken "ah ulan orda yapistirmadim ya tokadi ne kadar pismanim" dememek icin,elinizi korkak alistirmayin.
cleirvoyant
durup dururken yapilmasi cok yanlistir , ne sekilde olursa olsun yapilmasi yanlistir sevgiliye o tokat atilmamalidir. ama iliskinin devami tehliyeke girmiste yanlislar yapilabilir...
bb
kızlar için daha eğlencelisi münasip yerine tekme atmak olabilir. bu durumda er kişi sizden sonra kullanım dışı olur .
ederleziavela
testosteron’in sadece cinsel durtuleri tetiklemedigi gercegidir.eger tokat atan hatun kisi ise degısen bır durum soz konusu degildir.zira aynı hormonun kadında da oldugunu dusunursek sebebi belli olan eylem.
otlupeynir
tokatları ağzına ağzına sallamak gerekir. bunu yaparken karşı tarafın fiziksel anlamda daha güçlü olduğunu akıldan çıkarmamak ve bu delikanlılığı yapmanın akabinde olay mahallini son sürat terketmek gerekir. yakalanırsanız tekme tokat dayak yeme ihitimali çok yüksektir.
sepulturk
sözlükte hatun kişilerin resmen saçmaladığı başlıktır. eğer bir erkek "oh ne güzel, kodum mu oturturum, elimde kalır bütün kızlar" gibi bir şeyler yazsa itin götüne sokulurdu ama maşallah bizim sözlüğün hanımları içlerindeki barbar duyguları bir güzel ortaya çıkarmışlardır. alayınızın nicklerinizi almışımdır, bundan sonra erkeklerin kadınları şiddet uygululamasıyla ilgili bir başlıkta "yuh, oha, hayvan" gibi bir şeyler yazarsanız tepenize bineceğimdir.
armour
+ başa atılan tokat ya da sarsma hareketi, insanın sakat kalmasına neden olabilir. bu darbeler beyin dokusuna zarar verebileceği gibi, boyun omurgalarında ve omurganın içindeki omurilik sinirlerine de zarar verebiliyor. atılan bir tokat ya da hızlıca sarsma hareketi, gelişim aşamasındaki bireylerin sakat kalmalarına neden olabil...


- ne diyosun kızım sen! şraakkk


+ #*$½{[½[^%adsaklj

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol