sözlükteki gruplasma

0 /
troy
tamamen gercek bir olgudur.herkes birbirinden sacma entrylere sirf arkadas hatri icin iyi oy kullanir.ancak yeni gelenlere her zaman icin zorluk ve titizlik nedense hep on plandadir.
maliyeci
bir kerede en fazla online olan sayisi 20-30 u gecmeyen,ortalama olarak da 7-8 online yazar ile donen bu carkta ne gibi bir grupla$ma olabilir,olsa ne etkisi olabilir anlayabilmi$ degilim.bir iki ki$i berbat oyuna abaniyor diye komplo teorilirine gerek yok bence.
phoebus
inanmak istemediğim ve görünürlerde bir zirve bile olmadan kim kime ne diye gruplaşsin en fazla ayni sınıftan 3 arladaş birbirine süpermiş verir o kadar diye düşündüğüm komplo teorisi.
angelus
şahane bir gruplaşma vardır sözlükte. tıpkı ilkokul yıllarında öğrenciler ders çalışsın diye öğretmenlerin sıraları birleştirip bir araya getirerek oluşturduğu gruplar tadında.
ithilquessir
sozlugun yapisinda dogal bir gruplasma vardir. sag gorusteki yazarlar, classic rock muzik dinliyenler, birbirleriyle gercek hayatta tanisan insanlar sahip olduklari ortak degerler nedeniyle belirli anlarinda birbirlerine yakindirlar. ancak sozluk zaten farkli gruplasmalarin icindeki insanlarin beraberce var olabildikleri mekandir. ayrica yeni gelenlerin sikayet etmekten buyuk zevk aldigi titizlik zamaninda hepimize gosterilen titizliktir. sozluk bunyesinde gormeye devam ettigimiz yazarlarimiz bu deveyi gutmus kisilerdir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol