23 kasım 2005 fenerbahçe ac milan maçı

seyhmerat
iddaada gozumuz kapali milana basilacak olan mactir,hele savunmada luciano’nun yerine servet oynayacakmis kesin basin milan’a.
hukukchu
fenerbahcemizin avrupa’da bu sezon umitlerini bitiren ve bunun yaninda taraftarinin buyuklugunu bir kez daha ortaya koydugu mactir.
anlamayanadam
"demek ki gecen sene elde ettigimiz tecrube yetersizmis" manasina gelen laflari yine daumdan duymamiza sebep olmus mactir. fenerbahce, daum ile baglarini bir an once koparmazsa bu adam her sene ayni senaryoyu yapacaktir. gecen sezon pierre’i bitirdi bu macta anelka’yi. elindeki anelka degerini bile anlayamayan, tecrubeyi kendisinin kazanmasina inandigim daum’un bir baska oyunuydu bu mac.
sergey
tarih hocamizin vize esnasinda bize su espiriyi yapmasina vesile olmus mactir:
yanlis cevaplar dogrulari goturmedigine gore yuce rabbinize siginin ve atin ama sakin milan gibi atmayin.
sepulturk
silvio berlusconi tarafından tarihi farkın engellendiği maçtır. shevchenko’nun üçüncü golünü atması üzerine adriano galliani’yi arayıp "yeter artık durdurun şu adamı daha fazla gol atmasın. kardeşimi sinirlendireceksiniz" şeklinde bir direktif verdiğini açıklamıştır berlusconi. tayyip erdoğan da en büyük uluslararası başarısını elde etmiştir bu olayla. helal olsundur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol