abisi olan kızlar

isimsiz kahraman
camdan bakmak gibi masumane eylemleri dahi koca mi ariosun kiz $eklinde yorumlanan, kendisini her an kontrol altinda hisseden, ya$amini kendi icinde kopan firtinalara gore degil de abi ki$inin dogrularina gore yonlendirmek zorunda kalan ve malesef ki sirf bu sebepten ezik yeti$en, sonra kendi ayaklari ustunde durma sirasi geldiginde tokezleyen kizlardir, sayilari da coktur bu memlekette. abinin amaci da koruyup kollamaktir bu yonden du$unuldugunde ona da hak vermek gerekebilir ama karde$ hukmetmek icin degil bir $eyleri payla$mak icin dunyaya getirilmi$tir.
urban f
abisi olmayan kızlara göre farklı alanlarda daha kültürlü olmaları muhtemeldir, araba modelleri,lig fixtürü,gömlek ütüsü, vs vs
alasara
abilerinin ve onun arkadaşlarının popülerliğine bağlı olarak kız arkadaşları arasında kendiliğinden, kasmadan popüler olabilen şanslı kızlar.
hergele
abisi olan kızlar demir leblebi gibidir yiyemezsin dişini kırar atmazsın başına yarar.kızın abisi iyi huylu birisi ise sorun yok ama piskopat bıçkın delikanlı ise kızı sevenin vay haline.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol