ibrahima yattara

made in heaven
trabzonspor’da forma giyen gine’li futbolcu.kendisini izleyen herkesin rahatlikla soyleyebilecegi bir sey var ki o da yattara’nin gercekten dunya capinda bir yetenege sahip oldugu.ancak mental acidan oldukca eksik olmasi kariyerinin trabzonspor’dan yukariya cikamayacak olmasinin onunde en buyuk engeldir.kafa olarakta kendini futbola verebilse real madrid’i,milan’i pesine dusmezse adam degilim.
darth sidious

mevki : ortasaha
forma numarasi : 11
dogum tarihi : 03.06.1980
dogum yeri : kamsar
ana adi : o.keita
baba adi : s.yattara
boy : 175 cm
kilo : 67 kg
ayakkabi no : 42
medeni hali : evli
burcu : ikizler
sozlesme baslangic : 19.06.2003
sozlesme bitis : 19.06.2007
oynadigi kulupler : san garedi (gine) , atletico coleah (gine), fc.antwerp(belcika)
seyhmerat
son derece yetenekli gineli futbolcu, trabzonspor’un cok etkili bir silahi ama yine de bazen kafayi yedirtir adama bu futbolcu. ben trabzonlularin yerine kendimi koyamamaktayim bazen sadece 10 metrekarede oynar, kaleciyle karsi karsiya hic atamaz ve de defansa hic yardim etmez.
schenardi
kendisi çok hızlı koştuğundan olsa gerek trabzonspor maçını anlatan spikerlerinde top bu oyuncunun ayağındayken hızlı konuşma ihtiyacı hissetmesine neden olan ve bu spiker davranışı sonucunda isminin sözkonusu spikerlerce "at tarağı" diye telaffuz edildiği ve de dolayısıyla bu telaffuzun da o maçı izleyen/dinleyenlerce "at yarağı" olarak algılanmasının pekala mümkün olduğu, afrika uluslar kupasında milli takımında hangi sebepten ötürü yedek kaldığını çözemediğim (disiplin sorunu olamaz çünkü afrikanın genelinde zaten kaç tane disiplinli oyuncu var gine kadrosundaki diğer adamlar çok mu takım ruhu bilincine sahip kişiler yani?)gineli sağ açık.
tzevryl
trabzonsporda 11 numaralı formayı giyen insanüstü çalımlara sahip şahsiyet. youtube’a girip yattara show yazarak harika çalımlarına ulaşabilirsiniz.
passive
turkcell super lig’in en teknik oyuncusu olmasına rağmen müzmin sakat olmasından dolayı tam potansiyelini gösterememekte ve yavaş yavaş yok olup gitmektedir..
baget
türkiye’de oynayan en yetenekli yabancı futbolcu olmasına rağmen istikrarsızlığı yüzünden bir türlü hak ettiği yere gelemeyen gine’li 28 yaşındaki futbolcu.
imphotep
trabzon spor teknik direktörünün sözleriyle "100bin dolarlık futbolcu da olabilirsin,10milyon dolarlık da..yeteneklisin fakat istikrarlı olman gerekiyor.."
yorumunda ifşa edilen oyuncudur..istikrar sorunu yaşadığı hasebiyle şu anda trabzonspor’u zengin edememektedir..
başarılarının devamını diliyoruz
isaretparmagi
trabzonsporun bu sezonki en önemli maçı olan 15 mart 2009 daki galatasaray maçında grip olması sebebiyle oynayamamıştır. neyse gripse griptir başka şeyler aramaya gerek yok ama insan kıllanmıyor da değil hani.
cunta
kaybedileceğini en son yönetimin anladığı ve bunun her yönetimde tekrar ettiği ancak bu aşamaya gelince ödüllerle(kaptanlık,61 numara,penaltıcılık...) takımda tutulmaya çalışılan ve yine de trabzonspor tarihinde daha yeteneklisini hatırlayamadığım yabancı transfer.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol