tuna kiremitçi

0 /
panspermia
1973, eskisehir dogumlu olan,galatasaray lisesisi mezunudur. mimar sinan universitesi sinema-tv bolumuni okumustur.kumdan kaleler’in ilk ve tek albumunde sarki yazarligi ve solistlik yapmistir.uc kisa filmi vardir, birisi odulludur. 1998’den beri reklamcilik yapmaktadir.bir cok kitabi vardir...siir oyku...
ithilquessir
kendimi bir kitabindaki ertugrul karakterine benzettigim, kitabin sonunda ertugrul karakterinin ic yuzunu ortaya dokerek beni kendimle yuzlesmek zorunda birakan yazar.
bok bocegi
basit yazan, kendini okutturan ama okuyucuya bir şey kazandırmayan sıradan bir yazar.. keşke yazarlığı bıraksa müziğe devam etse dedirten müzikte daha başarılı olduğunu düşündüğüm kişi aynı zamanda..
underpressure
kitaplarında edebi açıdan hiçbir değer bulunmayan, romanlarında "aşk" anlattığı söylendiği halde; bırakın aşkı en basit duyguları yansıtmakta bile başarılı olamamış, reklamı iyi yapıldığı için okunduğunu düşündüğüm, roman yazarı.
totentanz for eidola
kitap isimlerinin kitap satışındaki artışı ne kadar etkilediğini ortaya çıkaran boş adam. bu işte bir yalnızlık var git kendini çok sevdirmeden gibi isimleriyle kitaplarını satın aldırtmış okutmuş ama bir türlü ismi gibi yer etmemiş olan kitaplar yazzmış adam. gazetelerde köşe yazarlığı yapmış medyatik aşklar yaşamış sorulan sorulara 3, sınıf entellektüel cevaplar vermiş arkasına medya patronları almış ve kitap çıkarmış kişi.
çıkacak muhtemel kitap isimleri aşşağıda sıralanmıştır.:
koş coşkunayakalanmadan.
göt neyin kısaltılmışı
bu işte bir gerizekalılık var.
alaban
yazar olarak pazarlanması daha uygun düşen bir mamul... "her malın bir alıcısı vardır" der pazarlama dini...bu kiremitçi’si tırnaksız, tırnak içinde müzisyen, tırnak içinde yazarın da müşterileri vardır,okuru yoktur.gerçek yazar,okuru olandır..

not: okur yazar olmak, okur olmak için gerekli bir şarttır ancak yeterli bir şart değildir..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol