alt dudağın sigaraya yapısmasi

independence
sigara icerken agizdan sigaranin cekilmesi ile beraber alt dudaktan bir parca deri kisminin sigaranin izmariti uzerinde ikamet etmeye inat etmesi durumu.bu durum gercekle$tikten sonra takip eden bir kac saat boyunca insanin cani bir hayli yanar.
steroid
sigara yakıkılır, bir nefes çekilir, sonraki dakikalar boyunca filtre ağızdan ayrılmaz, ayrıldığında ise pıt.. pıt.. pıt.. diye bir ses duyulur. evet.. bu dudağınızdan akan kanın sesidir. filtrenin üzerinde kayış gibi bir deri parçası durmaktadır.
capt it all
bu bir de sigaradan alınan ilk fırt sonrası sigarayı ağızdan çekmeye çalışıp, çekemeyip işaret parmağı ile orta parmağınızın arasını sigara közüyle yakmayla sonuçlanan olaylar silsilesine yol açar. hem alt dudağınız hem de parmaklarınızın arası yanar. kötü olur her halikarda.
overload
genellikle soguk havalarda gelir insanın başına sigara keyfinizin içine eden durumdur. tabii ağzınıza kan tadı gelmesinden tutunda sigaranın tadı kaçması ( bana öyle hissettiriyor.)ayrıca boktandır.
sam
bu durumla ozde$le$mi$ insanlar vardir.genelde o sigara agizdan hic du$mez,45 derece aciyla yere bakar,kulu silkmek istendiginde i$aret parmagin yan tarafiyla a$agi doru itilir,tiryaki konu$ma ihtiyaci hissettiginde tek gozunu kistigi gorulmu$tur,yeni bir sigara yakmak istendiginde de cakmak,kibrit vs.. yerine iki dudak arasinda yer etmi$ sigara kullanilir,yeni yakilmi$ olan hemen yerine yerle$tirilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol