kuru mama

bitos
ev de yasayan sadik dostlarimizin ev icin de bize uyum saglamalari ve besin acisindan da zengin olmasindan dolayi tercih edilen mama cesidi.
susamiskaplumbaga
protein oranlarına göre köpeğin gelişim sürecinde değiştirilmesi gerekir.zira fazla protein büyüme sürecinden sonra aşırı yağlanma,diş sararması gibi sorunlara yol açabilir.puppy,adult,performance gibi türleri vardır.ayrıca köpeklerin ve kedilerin sağlık sorunlarına göre özel olarak üretilmiş olanlarıda bulmak mümkündür.profesyonel markalar sebzeli yada şekersiz seçenekleri üretmektedirler.
(bkz: hills)
(bkz: royal canine)
(bkz: eukanuba)
independence
ev hayvanlari icin en sihhatli yiyeceklerdir, lakin bu mendebur hayvanlara bunu yedirtmek ba$liba$ina bir derttir.hele ki daha onceden ete borege corege ali$tirilmi$sa bu hayvan ki$isi, daha sonrasinda kuru mamayi yedirmek ancak agzina tikmakla mumkun olabilmekte.onu da ilk 6 seferde agzindan atar yedinci seferde ancak yemeye ba$lar.sabirli olmak lazim.
independence
biraz islatarak yedirirseniz daha cabuk kabul ediyor ev hayvanlari bunlari. hatta mumkunse et suyu ile silatin ki gozleri doysun mendeburlarin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol