şarapçı

made in heaven
elinde kopekolduren,sac sakal birbirine karismis,kopru altlarini,tren raylarini kendine mesken edinmis gezip dolasan,arada sirada rastladigi insanlardan tiksintiyle bakan suratlarina aldirmaksizin sarap parasi isteyen insanlara verilen ad.bir de genellikle her lisede yada ortaokulda alkolle pek hasir nesir olan ogretmenler vardir,bunlarin lakabida yuzde doksan sarapci olur ogrenci arasinda.
seyhmerat
genellikle siselerini gazete kagidina sarip icerler bunlar..bu yuzdendirki zaman zaman arkadaslarla sarapci fantazisi olsun diye kopek olduren aldigimizda gazete kagida sarip icerdik..valla psikolojik galiba daha guzel kafa oluyorsunuz,herkese tavsiye bende..
lunette
evi barki olsa da sokaklari mesken eylemis, kaybedecek bir seyi kalmamis, mala mulke de onem vermeyen,m arayislari sonsuz baska dunyanin insanlari.
susar susar, icerler. icer icer tek laf ederler. susamazsin.
tria
çok çekmiş insanlardır. acılarını hatırlamamakla dindirmek için şarabın müptelası olmuşlardır.
isyankarmuhabir
tunel tarafında, yaz aksamları saat 18den sonra beledıyeye bakan set ustunde 3-4 ve 5 tanesı bır araya gelır ve muhtesem sohbetler yaparlar kendı aralarında, imrenir insan bazen, en unlu sarapcı da bukowski abidir kanımca

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol