hüseyin besok

seyhmerat
bir basketbolcunun asla olmamasi gerektigi kadar kazmaydi kendisi..bir cok macta bu adamin kazmaligi yuzunden milli takiminda basi cok yandi..zaten kazmaligi alttan gelen yeteneklilerle iyice ortaya cikinca cok kucuk takimlarin oyuncusu oldu...
vince
efes pilsen de maccabi li huffman la birlikte avrupa nin en iyi iki pivotu arasında gosterilen ve ona ragmen maccabi ye transfer olup huffman ın arkasında kalarak kariyerini rezil etmis basketbolcu.
karpuzz
kariyerinin 4. şampiyonluğunu fransa’da oynadığı le mans takımıyla elde eden türk basketbolcu lakin her halükarda milli takımda oynamamalı.
sepulturk
ribaund konusunda son zamanlarda türkiye’nin yetiştirdiği en büyük yetenek. uzun süreler sonra türkiye liginde gerçek bir pivot izleyecek olmak çok keyifli olacak. varsın kazma olsun -ki orta mesafeli şutları çoğu guarda parmak ısırtır- ama o üç saniyeyi kapatsın yeter.
sepulturk
dün gece geçirdiği apandist rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan galatasaray’ın bu seneki kaptanı. durumu iyiymiş ve tedbir olarak gözetim altında tutuluyormuş yine de. ayrıca umarım torino’daki uleb finallerine yetişir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol