bilgisayara kafa atma isteği

isimsiz kahraman
kullanici sozu dinlemeyen, onun bunun virusunu bunyesine toplayip house party yaparken, ayni misafirperverligi cd’lere gostermeyip onlari zirt pirt cd-rom dan di$ari ucuran, yok klavyem eskidi yok ram’im $i$ti gibi bikbiklerle kafa utuleyen ve tum bunlari garanti suresinin dolmasindan bir ay sonra yapmaya ba$layip efendisini zivanadan cikaran bilgisayarlara kar$i olu$an bastirilmi$ gudu

seyhmerat
ozellikle cm oynarken,defansin yaptigi inanilmaz hatalardan sonra sonucta bir oyun ve mac sirasinda elden yapacak cok gelmemesinden dolayi tarafimdan cok fazla istenen ancak bir turlu uygulanamayan istek...bir cok defa ramak kaldi olmasina ancak son anda kendimi durdurup tam tersi bir sekilde kafama vurmaya basladim...hey yarabbim!akil fikir ver sen bana!!amin!!!
sistematik kedi


ben hayatımda bilgisayar kadar sorun çıkartan başka bir şey görmedim. üstelik yalnız kendisi sorun çıkartsa neyse.. bir alet ilişkiye girdiği her şeyle sorun çıkartabilir mi? bir bilgisayara yazıcı, tarayıcı, fotoğraf makinası, kamera, cep telefonu gibi ne bağlamaya kalkışsanız ayrı bir dertle uğraşıyorsunuz. her yüklediğiniz programla alet uyum sorunu yaşıyor. hiçbiri yoksa da zaten ya hardware ya software sorunu vardır. bir bilgisayarın sertlik ve yumuşaklıkla ilgili sürekli sorun yaşaması sizce de garip değil mi?
greyfurt
anneme internet kullanımını öğretmeye çalışırken arzuladığım eylemdir. uzun çabalarım sonucu annem internet kullanmayı değil, beni kullanmayı öğrenmiş, bulduğu her türlü eksik web adresiyle kapıma dayanarak beni google’larda maymun etmiştir. bu içler acısı süreç halen devam etmektedir.
(dikkat ettiyseniz zart diye açılan rezil kepaze siteler sayesinde düştüğüm durumlardan bahsetmedim bile)
duracell
virüs bulaştığında, ağırlaştığında, donduğunda ve avidi kurup da yok ses kartı yok görüntü kartı diye eften püften sebepler veren bilgisayara uygulama isteği
enharista
içteki şiddet duygusunu bir şeyleri parçalayarak geçirmeye çalışmaktır ama bilgisayara degil de birine kafa atmak daha güzel olabilir.
akhillius
bilgisayarın onca para harcanıp yeni olsun her şeyi diye yemeğimizde, ekmeğimizden, gezmememizden hatta hatta burslarımızdan kesip tonlarca para sarfedip en kalitesini,kendi çapında, aldıktan sonra, işlevini yerine düzgün bir şekilde yerine getirmemesi sonucunda yapılması şiddetle gerekli olan istektir. eğer yok ben kıyamam yok şöyle yok böyle denecekse az dozda bir sakinleştirici alın...!
delirtmeyinlanbeni
teknoloji hızla geliştiğinden, üç dört sene önce aldığınız bilgisayarın şimdi aynı fiyata alabileceğiniz bilgisayarların yanında, playstation 3 ün yanında atarinin durduğu gibi duruyor olması bu isteği körükleyen nedenlerdendir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol