agva

darth sidious
tamamen istanbula bagli bir mekan olup sileden ileridedir. dolayisi ile sile de istanbula baglidir. ileridelik istanbul orjin alinarak kullanilan bir belirtectir.
schenardi
aslen istanbulun doğu ucunda yeralan, yeşilçay ın deniz yatağının etrafına kurulmuş olan, küçük bir karadeniz beldesidir. son iki-üç senedir günübirlik kaçamaklar için ideal bir mekan haline gelmiştir. ağva gerçekten son derece küçük bir yer olduğundan konaklama yapılabilecek yer bulmanız çok zordur, bulduğunuz moteller de son derece pahalıdır. konaklama ihtiyacı genellikle evlerinin bir odasını pansiyon olarak ayıran yerli halkça karşılanır. tüm bu sebeplerden ötürü konaklamalı olarak ağva ya seyahat edilmesi pek tavsiye edilmez. ağva nın tadını çıkarmak içinse ağva ya toplu halde gidilmeli ve uygun bir yerde kamp kurulup doğanın tadı çıkarılma yolu seçilmesi tavsiye olunur.
nerobianco
sevgilinizle tatil yapmak için süper bir yer denmesi imkansız istanbul beldesi.ulaşım zor araçlar şehir minibüsü gibi yoldan yolcu topluyor biletli yolcuların yerlerine oturuyorlar bir kargaşa bir ter kokusu o 3 saatlik yol 3 ay gibi geliyor.tavsiye etmiyorum.tüm bunların dışında en önemlisi sevgili için her şeye değer o yol da çekilir yine olsa yine gidilir.öpt t$k bye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol