hidrojen ve oksijen atomlarınin uygunsuz birleşimi

independence
evet.boyle bir durum var dunyamizda ve ahlaki coku$un en buyuk sebebidir bence.dunyanin varolmasi itibari ile ya$anan yogun bir tehdittir ama kimse de $u ana kadar bu konu ile alakali bir $ey yapmami$tir.belki de yapamami$tir.uzun zamandan beri beynimi kurcalayan, namus kavramimizi kokunden degi$tirebilecek, toplum ahlak kurallarini hice sayan bir durumla kar$i kar$iyayiz.

evet.cok ciddi bir soruna parmak basmak istiyorum.gecmi$ten gunumuze ne refah partisi iktidari, ne fazilet partisi, ne de ak parti bu gidi$ata dur diyememi$, daha da beteri toplumdan her zaman bu durumu saklami$lardir.

konu $udur ey ehl-i mumin arkada$larim.suyun olu$umundaki atomlarin uygunsuz birle$imi.evet! i$te halimiz ortada.2 hidrojen ile 1 oksijen atomunun gayri ahlaki birle$imi her gun analarimizin bacilarimizin gozleri onunde devam ediyor.ustelik yeni bir $ey de degil bu.ben diyeyim 1 milyar yil siz diyin "salak misin lan kafadan 3 milyar yil vardir"..cok ama cok vahim bir durumla kar$i kar$iyayiz.$unu bilin ki bizim abdestimiz bile kabul olmaz.yuce tanrimiz eminim ki biz sefil kullarin farkedip gerekli ahlaki tedbirleri alabilmemiz icin bu durumu bu $ekilde yaratti.fakat biz sefil kullar milyarlarca yildir bu gidi$ata ses etmedik, solugumuzu cikartmadik.

teklifim $u.denizler, goller ve yagan yagmurlar toplansin, atomlarina ayrilsin ve her bir hidrojen atomuna bir oksijen atomu verilsin, bunlarin imam nikahi ile ba$lari baglansin! iki hidrojen ve bir oksijen atomunun gecmi$ten gunumuze dur durak bilmeksizin ahlak sinirlarini tamamen lackala$tiran tost pozisyonlarina comak sokmanin zamani geldi de geciyor.biz buna bir onlem almazsak hepimiz cehennem ate$lerinde yanariz allah muhafaza.gozumuzun onunde her gun grup seks olayi gercekle$iyor atomlar aleminde, biz orali bile olmuyoruz.buna bir son verelim.elimizde var olan tum atom muhendisi arkada$larimizi bu i$ icin gorevlendirelim.irandan ve suudi arabistandan yardim isteyelim.bir $eyler yapalim ve bu ahlak cokuntusune bir son verelim.ne demekmi$ o oyle..sen kalk 2 tane babayigit hidrojen atomu al gencecik korpe taze oksijen atomunu arana sonra evire cevire milyarlarca yildir bafille..allah hesap sorar bizden.son sozum $udur ki..
(bkz: devlet buna bir el atsin)
pixie
hidrojen ve oksijen, peroksit olusturmek uzere birlesirler ki bu peroksit resmen sizi icten yer bitirir. kemirir. zehirlidir bunlar.
independence
2005 senesinde yazmi$im bu ahlak di$i birle$meyi, sene 2008 ama halen degi$en bir $ey yok. akp artik bu konuya bir el atmali. hic olmadi mahkemeye versinler, mahkeme nasil olsa atomlarin topuna eri$im yasagi getirir, bu cile de sona erer.
independence
zemzem suyu sayesinde bu uygunsuz birle$im bir $ekilde kutsanmi$ oluyor ve bu sayede buyuk bir gunahtan kurtulmu$ oluyoruz yaradanimizin izni ile. hak katinda legalle$en zemzem suyundaki bu birle$im artik bizleri gunahkar birer fani olmaktan cikartip hak katinda itibar sahibi ermi$ insanlar sinifina sokuyor.

halaluya!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol