sözlüğe ters bu

independence
her entry icin "$urasinda kil var, $urasindan tuy sarkmi$, bu entry allahina yan bakiyor" turunde ayri ayri otomatik aciklamalar icat edecek kadar zeki olmadigimizdan oturu tum entrylerin sozluge ters olanlari icin hazirlanmi$ otomatik entry silme mesajidir.entryleri silinen ki$ilerin bizlerden daha zeki olduklarini baz alarak o derece kisalttik silme sebebini.tepkilerden anladigim kadariylada super yapmi$iz.aferim bize.
angelus
uzun uzadıya bir felsefesi olmayan başlık/entry silme durumudur. götten felsefe uydurmanın da bir anlamı yoktur. meali; sözlüğe ters olmasıdır, noktadır.
igor
kamera onunde olmakla, kamera arkasinda olmanin arasindaki farka benzeyen durum, birileri biseyleri nasil yapacagini soyler,diger birileride kendi bildigini yapar,sorun da burdan cikar,ortasi yok mudur? bu isin denilemez.
wereyda
bir sözlük kullanıcısının nickaltına yazdığım bir entrynin silinme sebebi..
ne tür bir entry kollektif bir bilinç ekseninde varlığını idame ettiren sözlük olu$umuna -olgu değil- ters olur diye sormak gerek.. "sözlüğe iki ters bir düz entry yazılamaz" diye bir kaideye rastlamadım kullanım kılavuzunda ve ayriyeten, yazılan bir $eyin tersliğini kim belgeliyor, ka$eliyor? devletin canı istediklerine "devlet sanatçısı" etiketini uygun görmesi kadar saçma, kadar dadaist, kadar tan tolga demirci..
zaman bulduğumda ve/veya zaman yarattığımda en cansiperane, en ne mutlu türküm diyene minvalinde takıldığım bir yer olan sözlüğe "senin ananı sikerim" dememi$sem bunu daha neyi terstir? yazılanlar bu kadar mı parça tesirli, ki değilse ba$ka akilane açıklaması olan varmola?

ahahahahauahauaha diyorum. fonksiyon grafiğini bulmanızı rica ediyorum bu duçe tandansında moderasyonun.
salome
kimi modlarin, kendilerine elestirel fakat formata son derece uygun yazilmis entrylere tahammul edemeyerek ve tabiki gecerli bir neden gosteremeyerek bahane olarak one surdukleri entry silme "sebep"leri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol