fenerbahçeli olmak

0 /
isimsizkahraman
> hakim saniga sorar:
> - uluslararasi kacakcilikla suclaniyorsun. ne diyeceksin soyle
bakalim?
> sanik sakin bir ifadeyle cevap verir:
> - tamamen iftira efendim. biz fenerliyiz. uluslarasi ne isimiz
olabilir
> ki bizim?..
made in heaven
nicolas anelka transferinden vazgecmeyen graeme souness’a tepki gostererek,"galatasaray’lilarin talimatiyla hareket ediyor,amac fenerbahce’yi karistirmak" seklinde ilginc,bir o kadar da komik iddialarda bulunan bir camiaya gonul vermek.
bastardo
her sezon en az son uc bes maca kadar kan kusmaya, kupa maclari (olursa) dahil ligin butun maclarinda hakem son dudugu calana kadar enseden sirta dogru soguk terler akmasina, her an gol yiyebilecek veya atabilecek olmanin verdigi adrenalin komasina, her sezon bomba bir transferle "vay be" demeye, avrupa maclarini seyretmeye hep bir gazla baslayip "ulan yine rezil olduk" demeye, babayla gecirilen en yakin 90 dakikaya neden olan vaziyet.
cocabora
aslında ne kadar kıskansam da en iyi transferleri görmek,en iyi stadı görmek,en zengin takımı tutmak demek....ancak herşeye rağmen 6 maçlık şampiyonlar ligine ’’0’’ puanı görmek demek,ve kalecesiz beşiktaşa 4-3 yenildiğinde kahrolmak demek heralde...
maliyeci
başlık altında bir çok kişinin iddia ettiği gibi şerefsiz olmak değildir.sadece takım tutmaktır.diğer takımları tutanlardan ayrılmaz bu insanlar.he fenerbahçe yönetimi şerefsiz,futbolcuları ruhsuz olabilir.edecekseniz bunu iddia edin.

ayrıca muradınıza erecekseniz basın berbat botununa,söylemeden geçmiyim ben galatasaraylıyım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol