dönen msn logosunu izleyip hipnotize olmak

angelus
msn messenger oturumunu acmak isteyen, lakin kah baglanti yavasligi olsun, kah msn’nin kendi ic problemleri olsun bir turlu gerceklesmeyen oturum sebebiyle, "ha acildi, ha acilacak" derken deliler gibi donup duran logonun azizligine ugrayan bireyin kendinden gecmesi ile vuku bulmasi mumkun hadise.
cikolata
okudugumda kikirdamama sebebiyet veren, ancak ayni zamanda bilgisayar dersinin cok ciddi bir aninda oludugu icin siniftan atilmama neden olan baslik.
dalyarock
ona yogunla$ınca bazen neyi beklediginizi unutup 1 saat boyunca msn açılmasa bile umrunda olmayıp taaki biri lan olum msn net göçmü$ diyene kadar devam eden süreç..
dersaadet
bünyeye zararlı gibi görünse de faydalı yanları da yok değildir. hipnoz olmuş kişinin çocukluğuna inilerek mevcut psikolojik sorunlarının temel nedenleri öğrenilebilir. beri yandan, "alemde zerreden kürreye herşey dönüyor" düsturuna tabi olarak " madem herşey dönüyor ben niye dönmeyeyim" diyip, mevlevi felsefesine merak sarabilir, hatta mensup olabilir.
nerobianco
aralarında yapmaları gereken kısa muhabbetin dozunu kaçıran mavi ve yeşil iki adamın suçudur.döne döne muhabbetin amına koyarken ne dediklerini duyamadığımız için konsantre olmamız..uzun süre bakmamız...hipnoz olmamıza yol açar.allah cezalarını versindir ayrıca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol