nükhet duru

independence
yillarin hicbir $ekilde eskitemedigi muhte$em $arkici.bir zamanlar beni ogluna benzetmi$ti.insanligi da insanliktir ayrica.hala bu ba$ligin acilmami$ olmasini da hic anlayamadim ben.
independence
bugun farkettim ki yuzu yava$ yava$ fatih urek’e benzemeye ba$ladi.artik estetik ameliyatlarin sonucu mudur ilahi takdir midir bilinmez fakat ozellikle agiz kismini kafadan bagimsiz gosterip sorsalar kimdir bu diye, direk fatih urek derim.allah karakterini benzetmesin.
alorarola
bir röportajında genç kızlara sırf cinsiyetçilik zihniyetlerine bir siyaset olarak görerek kullanma gereği hissederek erkeklerin yüzde 60 ı gaydir. gay olmayan birine rastarsanız kaçırmayın şeklinde tavsiyelerde bulunan ucube kadın. herhalde son ayrıldığı yunanlı sevgilisine çamur atmaya çalışıyor.
nucleus
beni benimle birak, melankoli, ben gene sana vurgunum, destina, yasaksa yasak, sürgün, geberiyorum, sevda, al gönlümü diyar diyar sürükle, dağınık yatak, çakır ve mahmure gibi çok sayida "hit" ya da "neoklasiklesmis" sarki yorumlamis, ispanyol meyhanesi ve beni tanima gibi çok basarili cover'lara imza atmis, son albumu (bkz: aşkın n hali) ile baskin ya da hücum kayit yonteminin türkiye'deki en basarili orneklerinden birini sergilemis, sayisiz muzikalde oynamis, tv programlari yapmis, ve hatta gazinolarda assolistlik de yapmis, 40 yildir populer kulturun en istikrarli isimlerinden biridir. pek cok kisi tarafindan türkce pop aleminin en basarili yorumcusu olarak gorulur. canli performansi, muadillerinin cok otesinde iyidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol