manyak iett şöförleri

su
arabayla yanlarindan gecerken kesinlikle sizin pur dikkat olmanizi gerektirecek kisilerdir bunlar,cunku onlar icin yollar tek bir hat uzerine-ki bu da kendi gittikleri yol-kuruludur ve o yolun disindaki hic bir seridi gormezler,saga sola bakmak falan hak getire..cok matrak olanlari da vardir aralarinda,bir keresinde otobuse binen herkesi gulerek gunaydin die karsiliodu adam,aninda karisiyla iyi bir gece gecirmis herhal diye dusunmustum.ayni sekil soforler icin (bkz: minibus soforleri)
isimsizkahraman
bazen mutlu olup etrafa nese sacarlar bazende trafik isiklariyla, bilet kutulariyla kavga ederler.. genelleme asla yapilamaz hepsinin karakteri farklidir ortak davranista bulunmazlar..
eric cartman
genelde yollari misir’daki amcalarindan kalan miras olarak goren bu suferler dogru durust yollarinda giden otomobilleri sikistirmakta,bircok ufak arac sahibini tirstirmakta,tirsmayip devam edenlere de butun yolcularin duyacagi ses yonuyla ana avrat duz gitmektedirler.bu insanlar hakkinda edindigim bir diger izlenim de her an kavgaya musait olmalaridir.fakat tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz
shibumi
ondeki ozel halk otobusune hinc besleyip ondeki duraga ondan once yetisiscem diyip bizim bulundugumuz halk otobusunun aynasini koparan soforlerdir.
schenardi
son seferlerde iplerini koparan amcalardir..son seferlerden bir-iki sefer oncesinde trafik feci sekilde yogundur ve bu sebeple bu kisiler araci yurume hiziyla kullanirlar son sefer zamaniysa yollarda bir tek onlar vardir bir de tabii o otobusun icinde olma gafletinde bulunan gecenin son iskartalari iste o iskartalar bu soforlerin kendilerinin tatmininin ve icinde bulunduklari aracin aslinda nasil bir guc olabileceginin taniklari olurlar ve fakat o otobusten (eger otobus dogru durakta durmayi basarabilmisse) duraginda inmeyi basaran kisinin sosfor aleyhine taniklik yapmayi dusunecek hali yoktur o sofore helal olsun ne kokledi araci be denir ve durakta inilebildigine sukredilir bu soforlerin manyakliginin son noktasiysa otobusun tabelasinda .... garajina gider yazdigi zaman ortaya cikar o ana ise taniklik yapabilmek bile mumkun degildir cunku aracin icinde yolcu yoktur disindansa o gecen nesnenin iett otobusu oldugunu anlamak bile bazen imkansizlasabilir...
fasa fiso
ozellikle ikaruslarda kendilerini kaybeder bu amcalar.hele bir de otobus koruklu ise tadinda yenmez olur yolculuk.beyniniz, kulaginiz, mideniz ayri yerlere yol alir.ic organlariniz yer degistirir bir nevi.
nickten yana sansim yok
hele ki otobüs kalabalıksa ve ayaktaysanız üstüne üstlük bu da yetmezmiş gibi yanınızda bol kıllı ve yoğun ter kokulu biri varsa şöförle cinsel ilişkiye girmemek için hiçbir sebebiniz kalmamıştır.
elma sekeriiii
bir $oför bey amca vardı, taksim bahçelievler güzergahında çalı$an.bu amca trafik yüzünden resmen psikopata dönmü$tü.

misal, ona korna çalan alelade bir arabanın önüne otobüsü kırarak trafigi felce ugratabilip muhahhaha diye gülebiliyordu.

diger bir misal, herhangi bir duragı soran insana kızıp otobüsten indirebiliyor, kendisini solluyan bir arabanın önünü kesip a$agıya inip adamı dövebiliyordu.

deli gibi otobüsü sürüp, içerdekileri karı$ık konserveye de çevirmesi ayrı bir küfürlük olaydır.ona hiç girmeyecegim.

ha i$te bu özellikleri barındıran kimse manyak bir iett $oförüdür. tanım olarak bunu alabilirsiniz, evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol