windows vista

0 /
evrendeki en mutevazi insanim
windows xp gibi kisilik sorunlari olmasin istedigim isletim sistemi. sadece benim verdigim komutlari yapsin baska bisey istemiyorum. ama o ibne xp benle tassak gecercesine ben bisey takmasam da yeni donanim bulur, durup dururken bilgisayari kritik bir hatadan kurtarirdi. eger bunlar devam edecekse vista hic cikmasin daha iyi kardesim. halkin istedigi salt isletim sistemi, canli bir bilgisayar degil.
ladykiller
microsoft un xp den sonraki windows surumu olacak vista nin hikayesi turkiye nin ab gorusmelerine benziyor. bill gates 2001 yilinda vista nin 2003 te cikacagini duyurmustu. 2003 te 2005 e gun verdi, 2005 te 2006 demeye basladi. uzmanlarsa vista nin 2007 den once cikamayacagini iddia ediyor. son sizan bilgilere gore vista piyasaya yedi farkli surumle cikacak. vista listesi kisitli surum starter edition , temel ev kullanicilarina yonelik home basic edition , medya ozelliklerine sahip home premium edition , tablet destekli professional edition , kobi ler icin small business edition, buyuk kurumlar icin enterprise edition ve sunucu pazarini hedefleyen ultimate edition seklinde uzayip gidiyor.
kaynak,http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=sa&haberno=2582
independence
az once beta versiyonunun sanirim bir bolumunu indirdim.muhte$em bir goruntu yakalami$lar.dizayn acisindan enfes olmu$.bilgisayarin ba$indan kalkmanizi engelleyecek kadar enfes.
spooky
kesinlikle cokmeyecek olan isletim sistemi denilerek piyasaya surulecek, bill gates tarafindan ilk kez tanitilirken cokecek olan, uzerine 8 service pack, 26 yama cikarilacak olan yeni windows isletim sistemi
ohannessenpetersburgerking
kurulumu cok kolay olan isletim sistemi. cd yi koyup baga bostana gidilebilir. dondugunuzde sistemi hazir halde bulmaniz kuvvetle muhtemeldir. ama isvec peyniri kadar delik desiktir, uzerinde calismasi gerekirken yeni bir sey yapmanin heyecaniyla adam gibi test edilmeden piyasaya sunulmus dolayisiyla arayuzu disinda kimseyi tatmin etmemis sistemdir.
diho
fiyatının 379.95 dolar olarak gördüğüm yanında microsoft un %5 hissesinidemi veriyolar acaba dediğim işletim sistemi.
uyuz oglan
ayrıca dx10 ile beraber oldugu icin artık oyun severler icin mecburi bi secenek olmustur. bence microsoft gene yapacagını yapmıstır. her zamankinden daha janjanlı bi windows cıkarıp kullanıcıları kandırmayı basarmıs ve her seyin vista da calısması icin parayı basmıs ve bize kısaca ya vista al yada seyret seceneklerini bırakmıstır.
uyuz oglan
microsoft un yaptigi aciklamaya gore tv kadar hızlı acılacakmıs. ancak beta sında yapılan testlere gore 1 dakikadan fazla zaman almıs.
guzelonlu
görsel acıdan mükemmel bir işletim sistemi ama xp gibi oluşumunu 4 senede tamalamasa iyi olur tam kullanımı icin 2 sene gibi bir vakit ayırmak gerekiyor derim.
sepulturk
getirdiği en büyük yeniliklerden biri, bir program kurulduktan sonra reboot gerektirmemesidir. kendisi gerekli sistem sıfırlamayı o programla ilgili dizinlerde arka planda yapmaktadır.
capt it all
gerçekten iyi bir işletim sistemi çıkarmışlar ortaya, tebrik etmemek elde değil. windowsun kronik mallıkları bir nebze olsun azalmış gibi görünüyor. özellikle network olayında tam çekilmez olan xp, vistada keyif veren bir hale dönüşmüş ki dadından yinmiyor.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol