altıyol

esek sipasi
sogutlucesmeden kadikoye giderken, bahariyeye cikmadan; tam ortasinda kadikoy un simgesi haline gelmis olan boga heykeline rastladigimiz yerin ta kendisine verilen isim.ilk duyumda adi gibi 6 tane yoldan olusmasi bekleniyo fakat epi topu 5 tane yoldan olusur.kadyköyde bulu?ulaca?y zaman haldun taner sahnesinden sonra ilk akla gelen yerdir.dolayysyyla sürekli kalabalyktyr.
darth sidious
tam ortasinda ciftlesmeye hazir gibi duran bir boga heykeli bulunduran kalabalik nokta. eskiden solunda bahariye caddesi basinda bir havuz da mevcuttu. istanbul disindan gelen hemen herkes bu iki noktada mutlaka fotograf cektirir. en son bogaya fenerbahce formasi giydirildigine tanik oldum. neticesinde bu bes yoldan biri fenerbahce sukru saracoglu stadina cikmaktadir.
portakal suyu
yağmur yağdığında taksi bekleyen kişilerin pazar yeri haline getirdiği ve azimle birbirlerinin pes etmesini beklediği kadıköyün sembollerinden biri haline gelmiş olan yer...
tamu
gündüz vakti, o cehennem kalabalığına rağmen kolaylıkla gaspa uğrayabileceğiniz, bıçaklanabileceğiniz, çeşitli tehlikeli durumlarla karşılaşabileceğiniz kadıköy’de bulunan yer.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol