halı saha maçı

tsigalko
delikanliligin sartlarindandir. halisaha maci yapmamis erkege supheyle bakilir hatta. en zevkli halisaha maclari gece 12 den sonra oynananlardir, ayrica odetmesine oynanan maclarda her zaman kavga cikar.
schenardi
sayıca 12-16 arası erkeğin bir araya toplanıp da yapabileceği en güzel belki de tek güzel organizasyon ve eylem.. hatta o kadar tatlı bir eylemdir ki bu sırf bunun için yukarda sayısı belirtilmiş miktarda erkeği bir araya getirmek için özel çaba sarfedersiniz... (ha bu sayıda erkeğin toplanmış hali olur da sadece bir tarafa bir kaleci eksik olduğunda bana hbr verilmesi eksiğin giderilip bahsi geçen eylemin verdiği hazzı almak adına yeterli olacaktır..)
seyhmerat
ödetmesine oynandığı zaman kıran kırana geçen, arkadaşlık falan dinlenmeyen son derece zevkli bir hal alan ama zaman zaman kavgalara da sebep veren maçtır.
boslukta bos olamayan adam
artık türk olmanın öğelerinden biri haline gelmiş olay. nasıl ki bir nargile, bir tavla, bir zeytin yağlı dolma bizi zbiz yapıyorsa halı saha da öyle. gerçi belirli bir yaştan sonra oynanan maçların acil servislerde bitmesi muhtemeldir ancak dedim ya bizi biz yapıyor işte vazgeçemezsin.
don corleone
genelde kalecimiz olmadığı için kalecisiz oynadığımız ilk yarı futbol ikinci yarı amerikan güreşine sahne olan olaylar zinciridir.
maliyeci
baklavasına yapılanı makbul olan maç çeşidi.her zaman olduğu gibi amaç spor yapmak değil,eğlenmek,hoş vakit geçirmektir."ulaaaaann pas at şerefsiz,sıçacam çıkışta ağzına" demektir.3 golde bir kaleci değiştirmek,kaleden hemen çıkmak uğruna tüm topları hayrettin misali içeri almaktır.güzeldir vesselam.
imphotep
her atraksyondan önce gaza gelip "abi çok iyi oynarım sol tarafı bana bırakın..süper koşarım..hiç durmam.. yerim bitiririm..201tane gol atarım" dediğimz ama..maçın 15’inci dk.sından sonra kesildiğimiz yer..
ahmet efendi
dünyanın en eğlenceli ve bir o kadar da yorucu aktivitesidir.. arkadaşlar arasında sürekli maç yapmak isteyen aşırı enerjik gençler illaki vardır. onlar yüzünden sürekli maç yapmak zorunda ve kemik ağrıları çekmek zorunda kalırsınız.. bu tür arkadaşlar maça gelememek gibi bir durumu asla kabul etmezler. maça gelemeyeceğini söyleyen kişiyi aşırı ısrarla zorlar veya ona tavır yapıp, "adammısın lan zaten sen" vs. diyerek olay yerinden uzaklaşırlar..
kimispapillon
annesi tesadüfen sahanın yanından geçerken
+ oğlum sen koşma fazla terleme bezini çıkarma sırtından vb. direktifler veren bi insan olmak vardır bi de.
van ness
bir zamanlar müptelası olduğum ortaokul ve lise de turvuvalarında sağ bek oynadığım son birkaç yıldır çeşitli nedenlerdir oynayamadığım ama deli hasretini çektiğim maçlar.
rap dusmani
yağmur altında epey daha zevkli olan maçtır ki bu halı saha maçına gitmek için götümüzü yırtarken maçtan çıktıktan sonra bi kaç yerimiz sakat topallıya topallıya evimize gideriz erkeklerin acıyı sevdiklerinin örneklerinden bir tanesidir. ama maçın tadı hiçbirşeye değişilmez.
aas
3 yıl aradan sonra oynarsanız baldırınız bacağınız kasığınız dizleriniz sırtınız beliniz kollarınız ve ayak bileklerinizin dinmek bilmeyen sızısızyla karşılaşacağınız "erkek işi" spor etkinliği.
gordon
gece 12-1 yada 1-2 macları muthis zevkli olur. insanın kostukca kosası gelir.hava gunduze nazaran serinlemiştir. ama tercihiniz 10-11 macı olmalıdır. bu saatte yapılırsa birkac kız arkadas (!) ınızı macı izlemeye davet edebilirsiniz. kızların oturdugu kanatta yada forvette oynayıp kendinizden gecebilirsiniz. ama orta duzey bir futbolcuysanız bu olayı kızlar varken yapmayınız. zira kızlar sizden daha yeteneklilere odaklanabilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol